List do akademika

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
03.03.2011 22:20
1
odpowiedz
WalyGator
43
Pretorianin

List do akademika

Cześć!

Mam pytanie, czy mogę wysłać list do osoby mieszkającej w akademiku znając jedynie jej imię i nazwisko oraz dokładny adres akademika? Czy też potrzeba do tego jeszcze numer pokoju, rok oraz kierunek studiów? Czy tak wysłany list dojdzie do adresata?

03.03.2011 22:21
2
odpowiedz
zanonimizowany775707
0
Generał

Maila wyślij.

03.03.2011 22:25
Arxel
3
odpowiedz
Arxel
240
Kostka Rubika

Pokój byłby wskazany, aczkolwiek na portierni powinni w takim wypadku się pomęczyć i odszukać konkretną osobę.

03.03.2011 22:27
😃
4
odpowiedz
WalyGator
43
Pretorianin

gladius reloaded --> rozumiem Cię ale ja chcę wysłać list koniecznie, nie chcę maila. Zależy mi też na anonimowości :)

Arxel --> i chyba tak zrobię :) jak nie dojdzie... no cóż, będzie mi przykro. A jak nie dostarczą tego listu z portierni do pokoju i go przeczytają... zrobi się im głupio hehe

dobra, wątek można zamknąć, jestem podbudowany hehe :)
taka drobnostka, a cieszy!

sikham --> hahahaha ludzie mi mówili że jestem jak otwarta książka, no ale żeby to na odległość przez internet działało, na dodatek wi-fi haha

03.03.2011 22:34
sikham
5
odpowiedz
sikham
65
Generał

nie potrzebny jest numer pokoju ;) wiec ślij walentynkę śmiało ;)

no wiesz ludzi łatwo rozgryźć ;)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl