Mam dylemat - przedłużam umowę w Orange, mogę wziąć nowy smartfon za 1zł. Wybrałem 3 najlepsze z tego co mogę za ten 1 zł dostać:
1. LG P760 swift l9
2. Alcatel One Touch Idol 6030 [+tablet T70 EVO7]
3. Sony Xperia M
Co wybrać?
Kusi mnie Alcatel, a ogólnie powiadają, że LG lepsze, Xperia z kolei mniejsza, więc może wygodniej w kieszeni... No i w zestawie z Alcatelem dostanę też za drugie 1zł tablet - śmieciowy podobno, ale nie mam taba, więc jakiś argument jest. Co poradzicie?
Ja bym tego Alcatela brał, miałem go w rekach i powiem Ci ze robi wrazenie, a i do tego ten wielki wyswietlacz :)
Z tych trzech najlepszy jest Sony. Co prawda wyświetlacz ma trochę gorszy niż konkurenci, ale to tylko mały minus
[3] Co Ty gadasz, dzisiaj standardem jest własnie dobry wyswietlacz. Wolałbym miec gorsze bebechy niz wyswietlacz z dupy.
Wyświetlacz Sony ma odpowiedni. Trochę gorszy niż konkurenci ale wystarczający. Nikt filmów z blureja nie ogląda na smartfonie
Up^.
Obejrzałem w salonie, hmm dość duże są. Może znacie jakiś mniejszy telefon godny polecenia?
Jak 4 cale to za dużo to zostaje ace 2 tylko. Jeśli nie ten model to już zostaje kupno "zwykłej"komórki