Witam,
który z tych telefonów mam wziąć?
Głównie telefonu używam do sms, internetu, jakies zdjęcia i ogólnie zabawy (dlaego android;)
wybór padł na te dwa modele gdyż wydaje mi się, żę w tym przedziale cenowym to chyba najlepsza opcja
ZTE bo ma ogromne wsparcie uzytkownikow
chodzi o to ze jest duzo modyfikacji i ROMow http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=906
wyszedl nawet gingerbread takze wsparcie nie zanika. Co prawda akurat tutaj jest malo postow ale na forum.android.com.pl jest wiecej ale poki co robia oni cos z serwerami
To ja zapytam zorientowanych w temacie:
ZTE to chińczyk. Jak z jego jakością wykonania? Stabilnością pracy?
Zgrywanie modów = utrata gwarancji. Kto bawi się w w te nieoficjalne softy? Pytam bo widywało się już zmodyfikowane firmware który nabijał impulsy dzwoniąc na wyspy owcze czy łącząc sie z netem przez numer z tajlandii ;p
a jak się sprawa ma z aparatem w tych modelach?
Bo niby są takie same ale czytałem, że ten w LG jest jednak trochę lepszy
Zgrywanie modów = utrata gwarancji. Kto bawi się w w te nieoficjalne softy? Pytam bo widywało się już zmodyfikowane firmware który nabijał impulsy dzwoniąc na wyspy owcze czy łącząc sie z netem przez numer z tajlandii ;p
no bez przesady :P na xda so tylko pewne ROMy ;) wiadomo ze wgranie =utrata gwarancji ale zawsze mozna grac stockowy soft. Mialem go troche w reku, jakosc wykonania jest dosc dobra, mozna poza tym przeczytac na forach czy telepolis np. A co do aparatu to przyznam ze nie wiem bo mnie aparat nie interesuje w takich telefonach
myslalem tez o kupnie zte blade i przemaglowalem internet w poszukiwaniu wszelkich informacji o tym telefonie. Zdyskwalifikowal go dosc kiepski aparat ale to taki moj odchyl, ze kamerka w telefonie to dla mnie nr.1. Poza tym nie przypominam sobie o innych argumentach "przeciw".