Witam mam pytanie bo telefon ten co w temacie automatycznie sie po jakims czasie blokuje ale troche za szybko i chcialbym przestawic czas zeby sie np nie po 5 sekundach blokował tylko po 30s i tu moje pytanie gdzie jest taka opcja?
No jak wejde w ustawienia to niema tam zednej opcji np czas blokowania
Telefonik kupiłem niedawno i dotego jest to moj pierwszy dotykowy dlatego musze go rozpracowac:)jak mi sie uda to napisze pozdrawiam.
Telefon ten mam od 2 lat, ma naprawdę gówniany soft, ciężko w nim znaleźć cokolwiek, jak choćby opcja o której mówisz. Zdecydowanie lepiej jest włączyć blokadę ręczną, naciśnięcie tego jednego guzika z boku nie jest specjalnie męczące.
Telefonik fajny ale masz racje co do znalezienia czego kolwiek a możesz mi powiedziec gdzie jest wylaczenie tej blokady bo niemoge znalezc za choinke:)
ehehe znalazłem w koncu bylo w ustawienia i w bezpieczenstwie ehh...
A mam jeszcze pytanko czy jak mam w lg ku990 softa KU990_V10a to czy odczyta mi karte pamięci 8gb
kupiłem karte 8gb i niewiem czy musze zmienić softa czy odczyta mi te 8gb
i jeszcze jedno czy jak karta ktora kupilem jest przed wyslaniem sformatowana to czy musze ja formatowac czy nie?
Juz niewazne, nie zauwazylem w tym monologu, ze juz znalazles blokade klawiszy :P
A niech mi ktoś odpowie na te pytanie czy ten soft obsluguje ta karte 8gb karta to kingstone micro sdhc