Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Lg Gd510

31.05.2011 18:49
x21
😊
1
x21
35
Konsul

Lg Gd510

Witam, mam pytanie co sądzicie o telefonie LG GD510 Pop Solar ? Jest on dość tani : http://allegro.pl/lg...1629173011.html na tej aukcji można wybrać czy bateria słoneczna czy karta pamięci 4 gb.Tu moje pytanie czy ta bateria jest wydatna ? Na jednym z filmików widziałem ,że gościu zmienia tylna klapkę an tą z panelem słonecznym i czy to wystarczy telefon już się ładuję ? Jaka karta pamięci pasowała by do tego telefonu jeśli wybrałbym baterie słoneczną(co chyba uczynię gdybym kupował ) Może znacie jakieś lepszy telefon w podobnej cenie ?

31.05.2011 19:03
pablo397
2
odpowiedz
pablo397
138
sport addicted

cena adekwatna do jakosci.

trzeba dalej tlumaczyc?

bez porzadnego rysika nie da rady - po paru miesiacach padl mi panel dotykowy - na gwarancji wymienili na nowy, gniazdo sluchawek i ladowania dosyc szybko tez padlo - dalem sie na spokoj z odsylaniem na gwarancje - po prostu nie slucham juz muzy z telefonu, a ladowarke podlaczam pare razy zanim gniazdo zaskoczy.

idiotyczne menu, wysylanie smsow jest pracochlonne, klawiatura nie przekreca sie wtedy gdy chcemy a a najczesciej wtedy gdy nie chcemy (akcelerator dziwnie dziala), bateria na sluchaniu muzy trzyma baardzo krotko - stylistyka jak dla pietnastoletniej dziewczynki (screen z najczesciej uzywanymi kontaktami - jakies myszki, ludziki jak z simsow - co to kurfa jest?!)

baterii solarnej nie uzywalem - gdy kupowalem telefon to nigdzie w sprzedazy jej nie bylo, potem sobie odpuscilem.

ogolnie nie polecam - lepiej kupic jakis porzadny klawiaturowy telefon plus mp3 do sluchania muzy - ekran dotykowy w tej cenie nie nadaje sie praktycznie do niczego, no chyba, ze lubisz nosic ze soba rysik, ktorego nie ma gdzie wcisnac...

01.06.2011 10:51
x21
😊
3
odpowiedz
x21
35
Konsul

Dzięki, a jaki telefon poradziłbyś tak do 600 zł ?Zastanawiam się także czy nie wziąć telefonu z Play Wolałbym żeby abonament był nie większy niż 45 zł i nie trzabyło do niego dopłacać jakiejś wielkiej sumy :) Co sądzicie o tym modelu : http://www.play.pl/pl/telefony/sex8/index.html?oT=play_abonament&tA=LongPlay69&P=stan-darmowy-w-longplay&rId=LongPlay69 ? Wolałbym także żeby telefon był czarny a nie jakiś czerwony :) Jeszcze zapytam co oznacza gdy przy abonamencie telefonu za 45 zł w play tam gdzie jest cena telefonu nie wyświetla się nic ? Bo np za 75 zł to już piszę np 1 zł ?

01.06.2011 19:28
pablo397
4
odpowiedz
pablo397
138
sport addicted

nic Ci nie polece, bo nie znam sie ani na telefonach ani na abonamentach - po prostu opisalem Ci moje wrazenia z uzytkowania tego LG - osobiscie zaluje tych bodajze dwoch stow jaki za niego dalem w abonamencie...

Forum: Lg Gd510