Witam, zastanawiam się nad zakupem tego telewizorka, pod laptopa głównie na razie, w przyszłości pod jakąś konsolę, raczej poprzedniej generacji (chyba PS3).
Opinie ma dobre, ale wiadomo jak z opiniami w internetach, lepiej się zapytać na sprawdzonym forum ;)
Ew. jak ktoś poleci jakąś inną alternatywę do tysiąca zł. Smart TV mi nie potrzebne bo i tak laptopik będzie pod to podpięty, a za taką cenę pewnie i tak bym nic sensownego nie dostał.
Fajnie jakby można było kupić ten telewizorek w RTV Euro albo Morele, bo to dwa sklepiki którym ufam raczej (choć o morelach ostatnio negatywne opinie krążą to w maju kupowałem telefon i było ok)
Dzięki z góry
samsung UE32H5000. W zasadzie best buy w tej cenie, co potwierdzają liczne testy i recenzje. Na plus zdecydowanie niski input lag, a to przy zakupie konsoli jest bardzo istotne.
Mam w domu 42LB5610, więc w zasadzie ten sam sprzęt, tylko trochę większy.
Powiem Ci, że w stosunku cena-jakość nie spodziewałem się aż tak dobrego sprzętu za śmieszne 1500 zł.
Używam głównie do tv, kompa po HDMI i filmów z USB.
Nie wybiorę za Ciebie. Mówię tylko, że ja jestem cholernie zadowolony i zaskoczony jakością LG.
a jak z przechylaniem/obracaniem, bo z dwoma nóżkami to chyba nie bardzo jest czym manewrować w lgku nie?