Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Leque of Legends - Gangplank czy Miss Fortune

16.08.2013 17:00
1
Garrus12
37
Pretorianin

Leque of Legends - Gangplank czy Miss Fortune

Jesteś w Leaque of Legends graczem początkującym (8 lvl) jednak wydaje mi się że nie gram najgorzej . Uzbierałem już dosyć pokaźną sumkę o starczyła b mi na postać ,, z wyższej półki,, pograłem już paroma postaciami i najbardziej pasują mi na odległość i nie wiem która kupić Miss Fortune (jest teraz na rotacji i bardzo mi się podoba ,, mój styl rozgrywki,, ) czy Gangplanka (na wielu wątkach o postaciach dla początkujących słyszałem właśnie o nim , poza tym patrząc na ataki tez by mi pasował) więc która była by lepsza dla no jednak jeszcze początkującego

16.08.2013 17:32
2
odpowiedz
zanonimizowany920221
6
Pretorianin

Możesz się jeszcze wstrzymać i poczekać, aż Gankplank będzie w rotacji - najlepiej samemu przetestować postacie, bo zdanie innych może się różnić od twoich odczuć.

Też najbardziej mi leżą AD Carry (Graves, Miss, Ashe itp.), i w praktycznie cały czas grałem Gravesem. Jako że aktualnie Miss Fortune jest w rotacji, przetestowałem ją dzisiaj i baardzo mi się podoba, pogram nią jeszcze trochę i może nawet zastanowię się nad kupnem :)

16.08.2013 17:39
3
odpowiedz
Interior666
164
Generał

Jezeli lubisz grac postaciami z range no to chyba wybor jest oczywist, Miss Fortune, ja jednak plecal bym ci Caitlyn ma bazowy najwiekszy range w grze i fajne ulti do dobijania jak nikt nie zasloni :)

16.08.2013 17:46
4
odpowiedz
Garrus12
37
Pretorianin

No mógłbym na Gangplanka zaczekać na rotacje ale też już chce kupić i mieć tą postać z ,,wyższej półki ,, na razie mam Nunu , Annie i Lux a to jest nic

poczekam jeszcze trochę a jak go nie będzie to kupuje Miss bo faktycznie co jak kupie a mi nie będzie leżał ...

Forum: Leque of Legends - Gangplank czy Miss Fortune