Staram sie ogladac jak najwiecej, co roku. Niesamowite emocje we wszystkich klasach pojazdow.
W sobote o 15.00 START
Pierwszy qual dla Audi, ale walka jest i bedzie wyrownana :)
Po prostu Legendarny wyscig
Właśnie też nastawiam się na ten rok,tylko pytanie czy będzie na Eurosporcie?
czy będzie na Eurosporcie?
oczywiście
Fajny byl wyscig oldtimerow ze 2 godziny temu. Piekne samochody; co prawda co drugi stawial za soba zaslone dymna z oleju, ale i tak byly super :)
Czuję że wyścig będzie na noże, o ile Peugeoty wytrzymają cały dystans, nie jak w zeszłym roku. W kwalifikacjach było szalenie ciasno, na torze który ma ponad 13.5km różnica między pierwszym a czwartym to niecałe 0.6s, co oznacza że stawka jest niesamowicie wyrównana. Oj będzie się działo, będzie. Po zeszłorocznej klęsce Peugeot zrobi wszystko żeby wygrać, a już na pewno nie dać takiej plamy jak rok temu.
Ulalala.. ale kraksa :O
Ale dzwona McNish zaliczył.. Jakimś cudem ani on ani żaden z porządkowych/fotografów nie odniósł żadnych obrażeń. Szkoda, że to już po wyścigu dla nich, bo ze wszystkich załóg LMP1 właśnie na nich najbardziej liczyłem, ale najważniejsze to fakt, że z wypadku wszyscy wyszli cało.
Stranger -> ://www.super-sportz.net/Channel%204.htm (dodaj początek). Wyskakujące reklamy mogą trochę denerwować, ale przynajmniej jest płynnie i jakość też jest nie najgorsza.
Cud.
[11] ktoś z góry tym ludziom tam chyba nie widzialną ścianę postawił, bo zaorał pięknie :(
LeMans to nudy, nie wim co wy w tym widzicie.
Kolejny okropny wypadek z udziałem Audi, wygląda na to, że znów błąd przy dublowaniu :(
gdzie to leci? na eurosporcie i eurosporcie 2 jakies mecze czy cos 0_o
Kolejny cud. Jak z takiej zwijki metalu, po wypadku przy takiej prędkości mógł wyjść normalnie człowiek?
Meh, Rockenfeller mrugał do tego Ferrari jak szalony a ten nic.
W przeciwieństwie do poprzedniej kolizji, w tym wypadku ewidentna wina samochodu GT.. Pierwsze informacje o tym, że Rockenfeller sam opuścił samochód są mega pozytywne i naprawdę można mówić o kolejnym cudzie, że nie doszło do jakichś poważnych obrażeń.
Gdyby ktoś nie widział -> http://yfrog.com/z/kkpq9rj . Patrząc na to co zostało z samochodu, niebywałe, że prawdopodobnie udało się uniknąć czegoś bardzo poważnego :|
Teraz najciekawszy moment, zostaje godzina do końca i jest wielce prawdopodobne, że różnica między Peugeot a Audi to będzie parę sekund.
po ubiegłorocznym wyścigu i wielkim pechu Peugeota,postanowiłem w tym mu kibicować. Niewiele to pomogło ale wyścig był bardzo ciekawy. Przesiedziałem pół wyścigu przed telewizorem i jak zwykle nie żałuje.
Kapitalnie się siada i ogląda :) Niezależnie od godziny - leci :). Za rok na pewno obejrzę i dowiem się kto wygrał.