Cześć.
Mam 2 laptopy w domu i 2 telefony z możliwością połączenia z Internetem przez Wi-Fi. 2 telefony oraz jeden laptop znajdują moją sieć bezprzewodową, a jeden laptop nie. Dodam, że ten laptop dawniej widział tę sieć, mało tego - on widzi inne sieci w tym momencie dostępne za wyjątkiem tej jednej - mojej. Resetowałem router, odinstalowałem kartę, zainstalowałem ją ponownie, wgrałem najnowsze sterowniki oraz zmieniałem jakieś kanały (od 1 do 15 chyba u mnie było) bo tak radzili w Internecie, ale nic nie poskutkowało. Macie może jeszcze jakiś inny pomysł?
W panelu zarzadzania sieciami wifi znajdz swoj router ( o ile byl kiedys polaczony jak mowiles ) i wywal go. Odswiez widziane wifi - router powinien sie tam pojawic. Zarejestruj ponownie - powinno dzialac.
To też już robiłem.
I to tez:
"1 Windows+R
2 wpisz regedit
3 przejdź do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\Profiles
4 Usuń klucze (foldery) w których występuje nazwa sieci z którą nie możesz się połączyć
5 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\Signatures\Unmanaged <--- tutaj to samo
Zrestartuj kompa"