Witam. Zamowiłem pewną rzecz na allegro w niedziele. Paczka z Warszawy została wysłana w poniedzialek. We wtorek czyli dzisiaj pojawiła się u mnie w miescie. 6:22 z rana paczka została przekazana dla kuriera. I do tej godziny jej nie ma. Na stronie pisze że kurier rozwozi przesylki do godziny 20:00. Lecz na śledzeniu przesyłek on o 19:00 zwrocił ją do centrali i o 19:41 jeszcze raz ją wziął. Może ktoś powiedzieć oco chodzi ? :/ (dodam jeszcze że nie było mowy zeby nie było nikogo w domu albo coś w tym stylu)
http://scr.hu/0mrv/j3suk
Może nie wyrobił się z paczkami i stwierdził, że lepiej będzie oddać, żeby ktoś zajął się m.in. Twoim zamówieniem dopiero jutro.
No tak tylko chodzi mi oto "19:41 Wydanie kurierowi doręczającemu (WK)" wziął to paczke z powrotem ? ? Czy jak bo nie rozumiem tego.
Jak wziął to pewnie jeszcze dzisiaj ją dostaniesz.
To poco on ją zwracał ? Totalna głupota..
Może inny kurier zwrócił, a inny wziął drugi raz.
Ale co? Przyszło Ci teraz i jest zniszczone czy po prostu wylewasz nieuzasadnioną frustrację z powodu przekazania paczki, co raczej nie powinno jej uszkodzić?
[7] tak sie składa że kurier ma nie tylko Ciebie jako głównego oczekującego. Przyjdzie kolej to dostaniesz, gość się widać nie wyrobił a paczki nie rozpi*rdala jak to stwierdziłeś bo problemy i potrącanie już i tak z lichej pensji nie jest mu potrzebne. Jak jeszcze paczka nie dotarła to będzie jutro
Brak słów na autora wątku, debil jakich pełno.
Kurier ma około 80-120 stopów (klientów) do odwiedzenia, musi nadać jakiś status paczki (AV, DS), Twoja paczka wróciła na magazyn i otrzymasz ją jutro, lub przekazał ją innemu (bardzo wątpliwe o tej godzinie) i dlatego ma znowu status WK.
cycu2003 -> Co Ty pier.... za głupoty o marnych zarobkach?
Jestem przewoźnikiem i jakoś nie mam na co narzekać, moi pracownicy również. (Minimum 2,5 k do ręki co miesiąc dostają).
Praca nie jest lekka, ale jak ktoś chce to można bardzo dobrze zarobić.