Witam. Kupon "-75% Portal 2" ważny do 30 Sierpnia wymienię na jakąś grę. Jeżeli są chętni pisać.
Będziesz miał ciężko... Tym bardziej, że tutaj
https://www.gry-online.pl/forum/75-portal-2-znizka-chetnie-sie-pozbede/z8bb17ff?N=1
oraz w Łowcach Okazji je za darmo rozdają.
Tym bardziej, ze ten kupon dostali wszyscy posiadacze Portala 2...a tych jednak "troche" jest.
Mimo wszystko ludzie spdrzedawali nawet startera do Diablo 3 i ludzie kupowali to demo, takze nic mnie nie zdziwi.
A Ty zainteresowany nie jesteś ? :]
Edit: Ale jaki problem ? Nie sprzedaję tego. Wymienić się chcę. Mam w ekwipunku sporo gier które trzymam sam nie wiem po co, ale kupon który ma termin ważności na cóż mi ..
Tym bardziej, ze ten kupon dostali wszyscy posiadacze Portala 2
Nie wszyscy.
Myslalem, ze wszyscy. Nawet jezeli nie to, to faktem jest, ze ludzie to rozdaja za darmo. Dostac za to gre to imo wyczyn.
Wymieniac sie za cos oczywiscie mozna, bo to dobry kupon, ale gry bym za to nie dal...kupon za kupon imo to dobry deal.
Ja już się za gier za darmo narozdawałem .. teraz mam ochotę w coś pyknąć i może ktoś mi coś zaproponuje co by mi do głowy nie przyszło.
Ja już się za gier za darmo narozdawałem
Mam Preya od Ciebie i chyba jeszcze nie podziekowalem, wiec teraz to zrobie :)
Dzieki! :)
Ahahah ... a proszę Cię bardzo Hopkins. Miło że ktoś pamięta - przyjemność po mojej stronie :) Może kiedyś jeszcze coś przekażę w dobre ręce ;]
PS: Chyba komuś przekazałem wtedy Kane I Lyncha 2 (lub 1) ale gra była aktywowana (w game for windows boday - a wtedy to ja nie wiedziałem, ze jedna aktywacja na grę) więc ten ktoś sobie nie pograł. Uhhh ...