Cześć mam taki problem nie wiem czy kupić battlefielda 3 ,czy gra dużo osób w niego na multiplayer?Chciałem popykać w battlefielda 3 ,ale czytałem że gra jest słaba i nie wiem czy warto ją kupić.
nie no krew mnie zalewa.. Czytać, czytałeś. Ale czy oglądałeś gameplaye z multi? A nawet z singla? Na tą chwilę BF3 IMO nie ma konkurencji i jeszcze przez jakiś czas zapewne mieć nie będzie. Bardzo dobra grafika, dobry singiel, multi jeszcze lepsze. Kupuj.
Masz za słabego kompa na BF3.
Narmo skąd mozesz wiedzieć jaki mam komputer?
No ale słaby to nie jest do battlefielda 3.
Gra jest nie tyle słaba, co niedorobiona. Niełatana... kasa z DLC ważniejsza. Grają same gimbusy, ale jest ich baaardzo dużo.
To po tych komentarzach troche mi się odechciało battlefielda 3.Znacie jakies dobre gry akcji bo się nudze na kompie troche.
Warto warto, opyle za 5 dych.
palpem jak piszesz ,że warto to czemu sprzedajesz?
Nie mam czasu na grę.
Jest slaba bo mimo ze sie rok zbliza, do gry wyszly z 5 patchy w duzych odstepach w dodatku cos naprawi ale z drugiej strony cos zepsuje, nie wiem jak oni testuja te patche, np. jet z B2K znow wolniej skreca a tego nie uwzglednili w liscie zmian... Kupujac BF4 zastanowcie sie 2x czy warto dla takiego samego traktowania jak BF3
Sproboj Borderlands2 :), jest okazja wyrwac go za 36e razem z dodatkowa postacia i preorerowymi rzeczami :)
Nigdy nie gralem w boderlansa i nie wiem co to za gra.Dzisiaj jade do empiku i zastanawiam sie na batmanem arkham city ,ale nie wiem czy ta czesc nie zepsuli fabularnie jedynka byla super i czy warto kupic ta czesc?
Moim zdaniem warto ale prawdziwy wybór pozostawiam Tobie , każdy może mieć inne zdanie .
Widzialem batman arkham city 3D to do gry dodaja okulary 3d czy co ?
Battlefield 3 nie ma aktualnie konkurencji jeśli chodzi o sieciowe FPP. jedyne rzeczy które mogą się nie podobać to na przykład działanie niektórych rodzajów broni, a tak to żyć nie umierać. Gra w to tysiące zadowolonych ludzi (w tym ja) więc coś w tym jest. Nie ma co słuchać opinii ludzi co pół życia spędzili w BF2 bo im zwykle sie BF3 nie podoba, Ci co nie grali nigdy w BF'a są 3 zwykle zachwyceni.
Ja akurat zaliczam sie do tych co nie grali w BF2, 3 wyglada na fajna gre ale masa bledow, nierodobek czy rozwiazan poprostu niszczy ta gre bo co to jest grze jest troche map, sporo giwer, dodatkow do pojazdow w nowej mapie mi te rzeczy sie nie przydadza? Jak wybrac spawn? Musze sobie wybrac z paskow spawn ABCD, nie ma mozliwosci wybierania z paska jak i klikniecia w mape na tym punkcie jak ot w starym BF. Musze zmienic a w tym czasie "enemy set the chanrge..." no fajne granie bez ustawienia klas podklas ze klikam i mam goscia z bazoka, taka i taka, i taka bron a drugi profil dla bazooki AA - po roku w grze musze to robic recznie na kazdej rozpoczetej rundzie bo nie ma to jak grac Engem z Igla na Sienna Crossing mimo ze tam nie ma zadnego heli... Do tego GUI ktore juz od pierwszych tygodni bylo beznadzieje a oni tego nie zmienia... Gralem praktycznie w niego od premiery, okazyjnie inne gierki ale po tylu godzinach moge powiedzec z reka na sercu ze gra jest niedorobiona, sprzedaja beta jako pelniak a robili 2 testy przed premiera chyba po cos. Wielka beta za ogromne pieniadze (gra+premium) a oni nie potrafia zrobic nawet 1 patcha w ktorym wszystko bedzie dzialalo jak z lista zmian...
Mowie nie dla Battlefield 4lpha
@ Koktajl Mrozacy Mozg
Zgadzam się z Tobą w 100%, niestety jeśli chodzi o BF3 to gra mega niedopracowana, aż za długo by wymieniać. Mówiąc szczerze to zawsze ta seria miała mnóstwo bugów i innych błędów począwszy od 1942. Grałem we wszystkie na peceta, więc sprawdzone empirycznie. w BF3 też dużo przegrałem bo z jakieś 250h, także też już sobie zdanie wyrobiłem, negatywne niestety. Silnik graficzny też nie jest taki świetny jakby się wydawało.
Lepiej wydać kaskę na coś innego np. Borderlands 2 zapowiada się ciekawie. Wydaje mi się, że zagwarantuje dużo świetnej zabawy. Zresztą, żeby pograć w BF3 trzeba by kupić jeszcze dodatki, bo serwerów nie ma już zbyt wielu, szczególnie jeśli chcemy grać w trybie hardcore.
Kupilem crysisa 2 bo batmana nie bylo wiec reszta kaski pójdzie na pózniejsze gry dziekuje za wypowiedzi temat do zamkniecia.