Tak jak w temacie poszukuję wyświetlacza do nawigacji TomTom XL Canada 310. Jeśli ktoś posiada takowy na sprzedaż lub wie gdzie można kupić (najlepiej w Polsce) proszę o info. A może nie warto już tego naprawiać??
Na ebay.co.uk jest tego troche (paru sprzedawcow z Azji, pewnie nie robiliby problemu z wyslaniem na polski adres) - na ebay.pl tez widze jeden...
Szukaj na Aliexpress.com, sam niedawno zmawiałem tam płytkę zasilającą do monitora. Kupuj tylko od sprawdzonych sprzedawców, nie zawiedziesz się.
Na przykład:
Osobiście czekałem na paczkę z HK 11 dni ;)
Już patrzyłem i faktycznie sporo tego tam jest. Ale w międzyczasie patrzyłem na allegro i zaczynam się zastanawiać czy warto bo za 200 zł można kupić identyczną nawigację jeszcze na gwarancji.
W moim przypadku monitor wart 300zł, a płytka kosztowała 60 więc jeszcze mi się opłacało, ale w twoim przypadku to chyba bym kupił nowy GPS ;)
Zwłaszcza że podczas montażu możesz coś spartolić, bo te części są dosyć wrażliwe zwłaszcza digitizer.
Raczej nie bo to tylko wpięcie taśmy w zatrzask i włożenie w obudowę. A skoro wymieniłem taśmę w sliderze i po złożeniu telefon nadal działa to myślę że to tym bardziej ogarnę :).