Chciałbym zakupić konsolę PSP, nie wiem jednak na co zwracać uwagę - jest sporo wersji.
Z tego co zauważyłem to najlepiej byłoby chyba mieć wersję z softem 6.60 - prawdopodobnie PSP Street.
Wiem też, że kolega ma mnóstwo gier - zanim sobie pokupuję gry, fajnie byłoby sprawdzić czy mi odpowiadają, dlatego fajnie byłoby gdyby konsola była przerobiona - czy jednak jest to konieczne? czy może przy niektórych softach/wersjach odpali mi grę z karty bez konieczności przerabiania? orientuje się ktoś w tym temacie?
Gry od kolegi są co prawda oryginalne, ale on swoich oryginałów nie pożycza - wszystko ma pozgrywane na płyty, stąd to pytanie.
Najlepszy model to 300x, późniejsze to już tylko kastraty i budżetówki.
Oczywiście, że trzeba mieć przerobioną konsolę, żeby odpalała pirackie gry. Jaki zysk miałoby Sony, gdyby nie było takiej blokady?
Konsola jest już kompletnie złamana, więc można przerobić wersję z każdą wersją oprogramowania.
Sam mam do sprzedania PSP E1004, nieprzerabiana, z grami.
http://tablica.pl/oferta/psp-e1004-z-karta-8-gb-i-8-grami-m-in-jeanne-darc-monster-hunter-ID30sNZ.html
Może nie ty ale ktoś inny by chciał.
Co do tematu to oczywiście przerobiona konsola to mus, by grać z karty.
Na Znam tylko dwie gry, które mają możliwość instalacji legalnej (Monster Hunter Freedom Unite oraz Jeanne D'Arc).
Mam do sprzedania przerobiony model 2004 + 2 karty 4 i 8gb + etui + folia na ekranie itp. cena ok 300-350zł. W razie czego daj znać.
Mam do sprzedania PSP 3004 z 8 grami, kartą pamięci 8 gb, przerobiona. Stan bardzo dobry. Cena około 350 zł.
www.tablica.pl/oferta/psp-3004-slim-wiele-dodatkow-mozliwa-zamiana-za-ps3-lub-xboxa-360-ID3h5Qd.html
Tu masz zdjęcia. Jak coś to kontakt pod mailem [email protected] lub przez tablice.
Jeżeli jeszcze aktualne też mam do sprzedania PSP 3004 + 6 Gier + karta 8gb + Gwarancja. Cena 350 zł
tablica.pl/oferta/konsola-psp-3004-6-gier-karta-8gb-gwarancja-ID3qAf7.html
Gdyby ktoś chciał psp w niezłym stanie to zapraszam ;D
Dorzucam 12 gierek.
www.tablica.pl/oferta/psp-slim-12-gier-karta-pamieci-etui-polecam-ID2TuAB.html
Cena do lekkiej negocjacji oczywiście.
Więcej info pod nr telefonu ;)
Jeżeli aktualne to mam fajne psp . moge zejść z ceny. Mam duzo gier :). tablica.pl/oferta/psp-e-1004-15-gier-karta-pamieci-4gb-CID99-ID3UuHh.html
Ja mam do sprzediania psp 3004 (wifi) w dość średnim stanie z grami i etui . Jak chcesz czegoś się dowiedzieć to pisz [email protected]