Zapowiedziano ME2... czas uzupełnić kolekcję o tę niesamowitą grę, którą dawno, dawno temu zaliczyłem u kumpla. Oczywiście nie cierpię reedycji, więc poluję na premierówkę, w miłym stanie. Jeżeli ktoś coś, ten teges, to piszta tutaj. Waiting ;)
250zł, może być?
trudnezycie, widzę, że Twój lvl na forum nie bez powodu jest aż tak wysoki.
emil kuroń, gnoll niestety już go opchnął ;c
emil kuroń, gnoll niestety już go opchnął ;c
Niby kto ci tak powiedział? :)
DOWN
Na szczescie gnoll ma po 3 kopie kazdej gry, zawsze chcial miec najwieksza kolekcje.
Dokładnie, ale powód jest inny, to na wypadek gdybym chciał trzy razy grę przejść :)
Na szczescie gnoll ma po 3 kopie kazdej gry, zawsze chcial miec najwieksza kolekcje.
Faktycznie, zapomniałem. Gość się wycofał, a ja o tobie zapomniałem :) Pomyśle nad Tobą jeszcze, masz szanse.
Dobra, teraz poluję już tylko na pudełko, bo właśnie mam cyfrową wersję na Originie ;)
Jeśli jesteś nadal zainteresowany grą w wydaniu premierowym to odezwij się do mnie na [email protected] Mam wydanie premierowe, kompletne z instrukcją i soundtrackiem. Cena 35 zł + przesyłka.
A może ktoś ma konto z wersją cyfrową i mógłby pożyczyć je na 2-3 dni? Przeszedłem ME dwa lata temu na PS3 i wymieniłem grę, a chciałbym jeszcze raz do niej wrócić. Wiem, że nie jest jakoś bardzo droga, ale teraz dużo innych wydatków, a może akurat ktoś już ma na koncie i nie planuje na razie wracać.