Interesują mnie numery 1-5 i 7 w miarę rozsądnej cenie i dość dobrym stanie. Środek czasopisma musi być kompletny. Okładka już niekoniecznie. Małe zniszczenia mogą się zdarzyć. Wszystkie te numery są z rocznika 1996. Dokładnie te co na dołączonej fotce. Oczywiście monitoruje cały czas allegro i udało mi się nawet ostatnio kupić numer 6 za 10zł ale aukcji z innymi numerami brak ;(. Do uzupełnienia kolekcji brakuje mi tylko powyższych numerów. Jeżeli ktoś będzie miał jakąś ofertę niech napisze w wątku a ja podam kontakt do siebie
Na forum jest dużo starych wyjadaczy więc liczę, że ktoś może znajdzie te numery na swojej półce i zechce sprzedać ;)
edit: Aha zapomniałem zaznaczyć, że interesuje mnie samo czasopismo bez płyt !
Byłbyś chętny sprzedać ?
edit: Jakby co maila mam w wizytówce. Zresztą pewnie i tak masz dostęp do moich danych ;) Napisz czy ewentualnie znalazłeś resztę i jaka cena by cię satysfakcjonowała
3 i 7 w bardzo dobrym stanie, reszty muszę poszukać - na pewno kiedyś miałem, ale czy przetrwały, trudno powiedzieć. Kasy nie chcę. Opłacisz koszt przesyłki i będzie OK.
[4] --> W takim razie bardzo dziękuje. Nie musisz się martwić o ich los bo trafią w dobre ręce. Wyślij mi na maila dane do przelewu i dokładną kwotę za przesyłkę jaką mam wpłacić. Jeszcze raz dzięki ;) No i jak znajdziesz pozostałe to też chętnie przygarnę
Czekam na maila UV ;) Jak wpłacę to wyślę ci dane do wysyłki. Tylko napisz dokładnie ile za tą przesyłkę
U.V. Impaler --> I co przez weekend udało ci się odszukać pozostałe numery ? Jeżeli nie to mogę wziąć tylko te 2 ;)
A może chcesz Auto Światy?
Nie. Niestety. Swoją drogą w szafce mam pełno katalogów samochodowych. Ale stan wielu pozostawia wiele do życzenia więc raczej zarobku z nich nie będzie.
Bawisz się w te CDA??? Przecież zbieranie tych gazetek to głupota...
Bawisz się w te CDA??? Przecież zbieranie tych gazetek to głupota...
Dla ciebie może głupota... Czasami fajnie sięgnąć na półkę i poczytać starsze numery. Zobaczyć jak kiedyś pisało się o grach, sprzęcie itp. Nic w tym głupiego...
Od tego czasu udało mi się kupić tylko numer 7 więc poszukuje jeszcze 1-5 z 1996. Nie zaszkodzi upnąć wątek. Może akurat znajdzie się ktoś kto ma je na sprzedaż lub oddanie ;) Interesuje mnie sama gazeta bez płyt