Otóż sprawa wygląda tak, że udaję się z moją lubą na podróż po pięknej Italii. I szukam noclegu :) Poszukuję po couchsurfingu ale może ktoś z braci golowej pomieszkuje w Rzymie, Cagliari, Trapani bądź w Bolonii i mógłby przenocować na kanapie dwójkę młodych ludzi :)
A może macie jakiś znajomych, którzy chętnie kogoś przenocują i możecie dać do nich namiar?
Termin w jakim podróżujemy to 22.07 - 2.08. Oczywiście odwdzięczymy się za gościnę :)
Dziękuję z góry za wszelkie odpowiedzi!
Nie wiem w jakim miejscu na swiecie musialbym mieszkac zeby nocować na kanapie dwójkę młodych ludzi z internetu
Harvey --> szkoda, że tak uważasz bo jest to świetna okazja do poznawania nowych ludzi i zbierania nowych doświadczeń :)
Zdjęcie...ech...no dobrze.
Przytyłeś.
Loo ---. Przecież to Lukis, znasz go o lat i na pewno on by Cie przenocował jeśli byś przyjechał do Poznani na mecz Lecha ;P
Nie wiem w jakim miejscu na swiecie musialbym mieszkac zeby nocować na kanapie dwójkę młodych ludzi z internetu
Wprawdzie Lukisa bym rzecz jasna nie przenocował ale generalnie couchsurfing jest super i nie widzę nic specjalnie dziwnego w tej idei. ;)
Harvey --> szkoda, że tak uważasz bo jest to świetna okazja do poznawania nowych ludzi i zbierania nowych doświadczeń :)
Rozwin, moze cos wynajme na miesiac we Wloszech.