Witam. Zastanawiam się nad wyborem telefonu między : Nokia X3 a Nokia 5230.
Telefon bym ogólnie wykorzystywał do nagrywania filmików, słuchania muzyki. Zastanawiam się między tymi dwoma telefonami, ponieważ nie wiem w którym z nich może być wydajniejszy aparat, np. w noki x3 ma on 3,2 mpix. i ma lampę błyskową, lecz w noki 5230 jest on 2mpix( :/ ) ale jest o rozdzielczości dwa razy większej 640/360, i mam dylemat, bo nie wiem w którym z nich będzie się robić ładniejsze zdjęcia i w lepszej jakości nagrywało. I ogółem który wy byście wybrali telefon na moim miejscu z obydwu. Dziękuje z góry. !
ja osobiście nie wziąłbym żadnego z nich ;P ale jak już masz brać to bierz X3 siostra go ma i jest dobry na to co mówisz wystarczy. aparat robi nawet ładne zdjęcia no i przedewszystkim nie bedzie się przycinał a jak nie patrząc dotykowe nokie (stare) są dosyć słabe szczerze mówiąc
Najlepiej żadnego z nich. Szczególnie jeśli bierzesz pod uwagę aparat - oba nie posiadają systemu AF więc oba do zdjęć się zwyczajnie nie nadają. I ilość mpx nie ma tu kompletnie żadnego znaczenia.
Ale jak już musisz z tych to 5230. Nagrywa znacznie lepsze filmy (rozdzielczością i klatkażem). I posiada symbiana s60 podczas gdy x3 ma s40.
no to tutaj nie masz co porównywać. nie ma się co zastanawiać i brać lg jest zdecydowanie lepszy od wyżej wymienionych chyba pod każdym względem :)