Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Który Battlefield?

22.03.2015 14:37
1
zanonimizowany1066498
3
Legionista

Który Battlefield?

Witam, kłaniam się, całuję rączki, mam ostatnio ochotę na Battlefielda i nie mogę się zdecydować. Trzecia część podoba mi bardziej niż czwarta, ale nie wiem jaki jest stan serwerów po 4 latach i dwóch kolejnych odsłonach serii. Battlefield 4 również nie jest zły po aktualizacjach, ale czy premiera Hardline'a nie odbije się na nim brakiem wsparcia lub pustką na niektórych serwerach? Hardline'a nie biorę pod uwagę, ponieważ uważam że jest poprzednimi częściami, niby w nowych szatach, ale pozbawionymi najważniejszych zabawek, do tego jest świeżo po premierze i wciąż bardzo droga bez dodatków. Więc może opłaca się poczekać na Battlefield 5? Wiadomo coś już na jego temat? Będzie powrót do współczesnych militariów? Czy są jakiekolwiek informacje dzięki którym warto brać go pod uwagę?
W każdym razie proszę was o pomoc - którą część z serii Battlefield obecnie warto kupić?

22.03.2015 17:22
Marcin19PL
😊
2
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

Chłopie bierz najnowszego Hardline'a i wilk syty i owca cała a wsparciem czym ty się przejmujesz bondem problem EA musi to naprawić.

22.03.2015 17:30
Trael
3
odpowiedz
Trael
229
Ja Bez Żadnego Trybu

W BF 3 grałem jakieś pół roku temu i nie było problemów z serwerami. Nie wiem jak teraz po premierze Hardline.
W BF 4 gram obecnie i na brak graczy oraz serwerów nie można narzekać.

Osobiście brałbym BF 4.

22.03.2015 18:05
4
odpowiedz
Wiarołomca
85
Senator

Bierz BF 4 ale edycje premium, najbardziej oplacalna :) Hardlinem mozesz sie zrazic do bf;a

Bf 5 z tego co pisali to ma byc dopiero w 2016

Forum: Który Battlefield?