Witam! Które Waszym zdaniem buty są lepsze z niżej podanych dwóch modeli?
http://www.basketzone.pl/towar.2104.nike.air.jordan.sc1.bred.html
http://www.basketzone.pl/towar.2060.nike.air.jordan.sc1.white.black.grand.purple.html
Które TOBIE bardziej się podobają. Rodzice nie powinni dawać dzieciom tyle kasy na buty, bo się w dupach przewraca.
To ty będziesz chodził w tych butach, ale jeżeli pytasz o zdanie to czarno-czerwone.
Ze względu na zabrudzenia - czarne.
marcus ---> 400zł za buty to dużo? http://www.ebay.pl/itm/Solar-Red-Nike-Air-Yeezy-2-Size-10-Blink-Plat-Bred-DB-BIN-Jordan-1-3-4-5-Supreme-/161077022791?pt=US_Men_s_Shoes&hash=item2580f05047 pozdrawiam :)
Jak można chodzić w takich wysokich butach. Niedługo pod kolana będą sięgać.
W takich będziesz wyglądał idealnie --->
dla mnie to cholernie brzydkie buty, ale jeżeli już masz wziąć któreś z nich to: nie masz problemów z brudzeniem się - bierzesz białe, jesteś flejtuch - ciemne :D
do jakiego celu to mają być buty?
Obie pary OK. Ale białe tylko, jeśli będziesz umiał o nie dbać i czyścił z zabrudzeń. Na wymioty się zbiera, gdy człowiek widzi na ulicy wylansowanych chłopaczków/panienki z tysiącami złotych wpakowanych w ciuchy i uflejanymi butami, które białe to były na półce w sklepie, a teraz wyglądają jak po przeprawie przez pole gnoju.
Są lepsze modele Jordanów.Z tych brałbym drugie.
Ja bym brał białe. Potwierdzam to, że wówczas musisz o nie bardziej dbać niż o czarne, no i na białym bardziej widoczne są pęknięcia po jakimś czasie, rysy itd. ktoś CI przypadkiem nadepnie...
Kupiłbym jedynie do grania w kosza, na ulicy bym sie w takich nie pokazał
[20]
W gimbazjum przyjść na religię w butach od kosza to szpan. Piski lasek, tance na rurach, skaczące samochody i czarni raperzy z łańcuchami.
Podajcie lepsze modele Waszym zdaniem :) Sam się jeszcze zastanawiam, bede bardzo wdzieczny.
zależy ile masz kasy... bo dla mnie z jordana ładniejsze są np "fire red AJIII", ale to inna półka cenowa
moim zdaniem do chodzenia z jordana w tym przedziale cenowym kupuje się jedynki... but klasyczny, pasuje do różnych rzeczy...
sam kupiłem http://www.basketzone.pl/towar.1494.nike.air.jordan.1.retro.cool.grey.black.html za 230...
Te wszystkie buty wyglądają jak ortopedyczne :-). Rozumiem ze do gry w kosza ma to swoje plusy ale chodzić na codzien w takich łubajach nigdy w życiu. Może kup sobie korki, tak samo się sprawdzą na codzien a przynajmniej są ładniejsze.
To mają być buty do gry w kosza czy do chodzenia ? To oczywiście Twój wybór, ale może coś doradzę. Jeżeli do gry to ok, ale jeżeli do chodzenia to wybrałbym coś innego. Jest lato, temperatura wysoka, więc może lepiej wybrać jakieś materiałowe tenisówki bądź trampki tak żeby w stopy nie było gorąco. Poza tym tamte buty są...brzydkie tak jak wiele osób przede mną wspominało. No i nie widzę sensu wydawać tyle pieniędzy na buty zwłaszcza jeśli jeszcze rośniesz. Ja niedawno kupiłem sobie super tenisówki za 200 zł i są bardzo lekkie, wygodne i wytrzymałe.
To maja byc buty do chodzenia.
kaczmen - kupilbym wlasnie takie , ale czerwono czarne, ktorych nigdzie w Polsce nie moge znalezc.
Po co podbijasz? Dostałeś odpowiedz. Co za.... brak słów....
Nazgrel - nie uwierzyłbyś jak cienka jest granica między sportem a streetwearem w przypadku takich firm jak Nike, czy Adidas. I tak, te buty są przeznaczone do kosza, ale również i do normalnego użytku.
To są buty do kosza. To pierwsza sprawa. Druga sprawa: nie lepiej kupić jakieś do 200 zł i kupić sobie za 2 lata następne?
+34 +37
:
Ed. Niektore wygladaja jak z bazaru a kosztuja sporo.
Oczywiscie zawsze tak jest musza zarobic...
powiedzieć, że to buty do kosza może jedynie osoba, która nie gra w kosza i nie widziała nowoczesnych butów do kosza...
Nieważne czy do kosza czy nie. Ważne, że za połowę tej ceny można kupić buty 2 razy ładniejsze i praktyczniejsze
kaczmen daj sobie spokój z takimi tekstami. Gram w kosza amatorsko od 5 lat i wiem jak wyglądają buty do kosza.
fisherfighter daj sobie spokój z takimi tekstami. Gram w kosza amatorsko od 20 lat i wiem, że nic zbudowanego na podstawie jordanów trójek (rok 88 bodajże) nie powinno być używane w nastych latach dwudziestego pierwszego wieku jako buty do koszykówki.
Lubię jasne kolory, dlatego ta druga para bardziej przypadała mi do gustu.
Bralbym pierwsze, wydaja sie ladniejsze (rola gustu) ale na pewno nie beda sie tak szybko brudzic jak ich biale odpowiedniki.
Czarne, białe buty wyglądają ładnie tylko na początku, potem już jest gorzej :)