Na jakiej platformie będziesz grał?
Aaa to szkoda byśmy pograli online. :P Ja to na PS3 będę ogrywał.
Już nie mogę się doczekać premiery. Nowy silnik, więcej smaczków i ogólnie wymówka, żeby znowu grać w mecze i spędzać godziny w trybie FUT (bo go głównie będę chciał ogrywać).
Tak strasznie jak ty, to nie. :P FIFA jak FIFA. Ja lubię sobie zawsze pogrywać w FIFĘ Street niż w zwykłą. ;)
A dlaczego w Street. Ja tam sportem i piłką nożną interesuje się dość średnio, ale grać mecze w Fife to przyjemność.
Jarałem to ja się Fifa 14. I co? Zyebane główki, podania nad obrońcami też. Zyebany market w fut, niezbalansowanie i olewanie przez EA. Tyle.
To prawda, ale grało się przyjemnie, choć gra potrafiła zirytować. Ale EA dostaje ode mnie kredyt zaufania dla FIFY 15.
[8] Dlatego, że przyjemniej mi się gra po prostu np. robienie różnych tricków jest kozackie i Gamebreakery. ;) Fajnie se pograć z kumplem.
Ja w Street nie grałem (bo nie mam konsoli) ale niezbyt mi się spodobała z tego co widziałem w necie. Wole zwykłą.
To musisz zagrać. ;) Całkiem inne odczucie jest jak się gra, a ogląda filmik na YT. POLECAM!
Dodam, że FIFA Street jest dużo trudniejsza niż zwykła FIFA. Bez tricku nie strzelisz bramki. I to fajne jest właśnie. :D
W Fifie zwykłej na wyższych poziomach trudności albo w wyższych ligachmusisz znać chociaż kilka podstawowych trików, bo inaczej ciężko jest przejść obronę.
Najlepsze jest to, iż będzie nowy silnik tak zwany "IGNITE" (oczywiście mówię o wersji PCtowej i next-genach, bo na konsol poprzedniej generacji niestety nie będzie, a jestem pewien, że z takiego PS3 da się jeszcze więcej wycisnąć).
Jordan, nie chciałbym cię zmartwić, ale na PS3 nie będziesz miał żadnego IGNITE.
[17] No wiesz... Biznes musi się kręcić. To wiadome, że teraz firmy skupią się na next-genach (no i PC). Dlatego mam PC, i nic mnie nie ominie :). Nawet GTA V, które było chlubą konsolowców już zmierza na PC.
[19] Dobrze powiedziawszy.
A i chciałem się zapytać. http://ultimateteam.pl/edycja-ultimate-fifa-15-40-paczek-i-messi/
Warto kupić za 220 zł na Originie? Bo się przymierzam do kupna.
Nie warto płacić 100zł więcej za 40 paczek w FUT, ani za karła na 5 meczy.
Teraz na PC 1mln coinsów kupisz za 6zł. Już za tyle możesz kupić 200 paczek. W piętnastce ceny będą podobne.
Zresztą nie kupuj przez Origin. Pójdź w dniu premiery do Media Markt czy Saturna. Tam z reguły mają FIFĘ po 100zł.
Ok. Ale jeśli znajdę Edycje Ultimate droższą od podstawowej 15 o 20-35 zł to kupie.
Juz nie moge sie doczekac! Najlepsze jest to, ze FIFA jest zawsze wypuszczana w granicach moich urodzin (27 wrzesien) dlatego jest to zajebisty prezent na urodziny :D Kupie na ps4.
Siema. Mam do was pytanie. Mam w sierpniu urodziny i zastanawiam się, czy zażyczyć sobie fife 14 czy poczekać aż wyjdzie Fifa 15 i kupić ją za swoje oszczędności. Co doradzicie? Gram na PS-trójce
Tak szczerze, to na PS 3 to bez różnicy. Nie wiadomo jeszcze jaka będzie 15.
[27] A i jeszcze jedno! Kup sobie Fife 15 na komputer i graj na padzie. Wtedy będziesz miał silnik Ignite.
[27] Najlepsza FIFA to 12 jest. :D A tak na serio, poczekałbym na twoim miejscu do czasu jak 15 wyjdzie i poczytał opinie, która lepsza będzie czy 14 czy 15. ;)
[29] Niestety, na moim komputerze ledwo Fifa 11 chodziła, a co dopiero 15 na nowym silniku. Dlatego kupiłem konsolę.