Przedstawiam pomysł całkowicie poważny. Szukam osoby z samochodem, mam uzbierane ok. 500 euro. Główny cel to Amsterdam, zwiedzanie i coffeshopy :) Termin? Nawet jutro :)
a co z czerwonymi ulicami? ^^
[2] No tam za 500 euro, to raczej nie zabawi :-))
Do Czech w sumie bliżej 6 godz. pociągiem :) Zapraszam, tutaj też znajdzie się jakaś czerwona latarnia :)
przy tej cenie biletow lotniczych podroz samochodem jest calkowicie nieoplacalna
to jak nutkaa jedziesz? jako współtowarzyszka żebym się nie zanudził (bez podtekstów).
Co taniej pociąg czy samolot?
Kurcze, może Czechy jednak...tylko 6 godzin pociągiem.
Z chęcią był z tobą pojechał nawet jutro, ale po co ten sakrazm w zdaniu? Nie potrzebne to było.
Żaden sarkazm, chętnie bym gdzieś pojechał.
A te 20zł i tak jutro wydam na tani alkohol.
Jeżeli mówisz poważnie to zgadajmy się, podaj telefon na mail: adam910 at gmail com
Ja preferuję zielone specyfi :)
Nawet pożyczę ci bezpowo\rotnie na alko. chce fajnie spedzic czas.
tylko, że łatwiej zielone sprowadzić do kraju autem (oczywiście w ilości do użytku własnego, nie mówie tu o kilkukilogramowej kontrabandzie ;)- nawet jeśli będzie kontrola to nie rozbiorą auta na części jak przy meksykańskiej granicy
Nevermind naprawdę jesteś tak zdesperowany, że szukasz towarzysza podróży na forum? ;)
Przez 5 h ci nie zeszło?
A na ile chcesz jechać? Bo rozumiem że podróż na krzywy ryj?
>>> Coy2K
nawet jeśli będzie kontrola to nie rozbiorą auta na części jak przy meksykańskiej granicy
A po co najpierw rozbierac jak przeszkolony pies wyniucha pewnie i z 5m trawke? A jak wyniucha to beda szukac az znajda, bo wtedy nie rozbiora calego auta tylko w tym rejonie gdzie sie zatrzmal pies.
nie żebym zgrywał jakiegoś speca, ale wiele razy jeździłem do Holandii i może ze 2 razy zdarzyło się że nikt nas nie kontrolował (za polskie blachy zapewne ;).
W każdym razie podczas żadnej z takich kontroli gdy trzepali bagaże nie mieli żadnych psów. Naoglądałeś się za dużo filmów z US and A. Psów to się używa przy grubszych akcjach a nie jak jedziesz autostradą i Ci każą zjechać na bok do rutynowej kontroli
Coy2k --> Zielonego mam na miejscu pod dostatkiem, chcę tamtego sprobowac i poczuć klimat.
Kherlon --> Nie jestem desperatem, mam sporo znajomych, ale to miał być eksperyment z kimś obcym :)
A tobie Edgarze o co chodzi, czemu mnie obrażasz? Tak można powiedzieć na krzywy ryj ale skromne zapasy by sie przydały :) Moja kasa moja sprawa.
Nevermind jak spróbujesz tamtego, to będziesz chciał trochę ze sobą zabrać... nasze polskie sie nie umywa, całkiem inna bajka
Coy2k --> I właśnie tego chcę. Muszę to spróbować, a małe ilości bez problemu przejdą.
A no to moze :(. Choc znajac moje szczescie jakbym raz jedeyny w zyciu mial trawe w rece to by sie okazalo, ze akurat w tym miejscu gdzie jestem jest prowadzona kontrola ;)...
Jakbym miał 500 euro, to na pewno bym nie wydał tego na jakąś wycieczkę. Wolałbym kupić sobie coś fajnego...
Nevermind -> Mieszkasz w Czechach? Można tam do Ciebie kiedyś na weekend wpaść? ;)
Do Holandii może bym się wybierał, gdyby nie to, że nieco inne plany mam na wyjazd aktualnie... :)
To jak ktoś chętny, proponuuję wyruszyc jutro póznym wieczorem lub w niedziele gdy bedzie switac.
szczegoly: adam910 at gmail com
Pozdrawiam.
towarzystwo kobiety w aucie zawsze podczas takiej kontroli pomaga. Jak zobaczą kilku facetów to od razu bardziej podejrzanie to wygląda. Gdybym miał robić jakieś statystyki podczas wszystkich tych moich wyjazdów to zawsze bardziej skrupulatni byli gdy w aucie byli sami faceci :)
Od 7 lat jeżdzę regularnie co jakiś czas do NL/BE i nie wiem, o jakich kontrolach mówicie :>
PS. Paliwo w jedną stronę to ok. 2-2.5 baku benzyny/oleju napędowego (przy większych prędkościach ten drugi silnik przestaje być oszczędny :>). Łatwo więc policzyć, że przy cenach lotów do Eindhoven i z powrotem (można się zamknąć w 400-500PLN/os, a na dwe osoby wystarczy przecież jeden duży bagaż główny na tych parę dni) we dwie osoby bardziej opłaca się jednak polecieć samolotem. Tym bardziej, iż z tego co widzę nie planujesz wypadów krajoznawczych poza lokalne zielarnie :>
Wszyscy jedźmy jak się da xD
Paudyn --> da sie leciec DUZO taniej, wystarczy dobrze poszukac i kupic bilet wczesniej. w najblizsza sobote wylatuje z zona na pare dni do amsterdamu (ladowanie w eindhoven). bilety w 2 strony dla 2 osob kosztowaly nas lacznie 292pln
oczywiscie ze da sie taniej, do eindhoven czasem sa za 100 loty
do brukseli ostatnio kupowalem za 88 w 2 strony a bywa i taniej
w ryanie trzeba miec jednak karte np a auchana, ona pozwala na kupno biletu bez oplaty (oplata to ok 25 zeta za jedna osobe w jedna strone, czyli sporo)
Te pińcet ojro przebzykasz w pół dnia, nie opłaca się z Tobą jechać w adwenczer.
Szkoda, bo widzę, że praktycznie nikt za free nie jest zainteresowany. A można by pojeździć po amsterdamie rowerem, obejrzeć kanały i mosty. Obejrzeć kamienice, a w wolnych chwilach napić się piwka i spalić jointa.
Ech..
A dziwisz się reakcją ludzi?
Jeżeli chcesz z kimś jechać to weź ze sobą dziewczynę/żonę brata,kuzyna przyjaciela itp.
Nie licz na to że ktoś kto cie nie zna pojedzie z tobą .
[35] Ja właśnie chcę poznać nową ekipę ze starej znam się kilka lat i drochę zaczynają mnie drażnic. wszcześnie tego nie człem'//
[36] Wiek 21 lat.///
[37] Poradzę sobie z nim, ja preferuje kobiety, jestem jak najbardziej hetro. Żeby nie bvło wąrpliwościb//
Nie każydy dziś jest oszustm. Powiedzmt że zrogiłem wiele złego i chciałbym wtyjechać z osvą rowarsztszącą.
za mlody.
bysmy sie nie dogadali mlody padawanie
tez bede jakos niedlugo jechal do holandii, ale raczej samolotem.
pozdro
[39] ProTyp --> Z rana nie palę, bo potem dzień taki nijaki, zmulony.
Dessloch --> Jeśli można wiedzieć ile masz lat? Nie musisz odpowiadać. Uszanuję to.
31&32
Oczywiście, że da się taniej, niedawno zaklepałem bilety dla 3 osób 480PLN w tę i z powrotem. Z tym, że to oczywiście cena po dodaniu wszystkich tych śmiesznych i niepodanych wcześniej opłat, czy to za obsługę, czy też za rodzaj sposobu zapłaty.
Wcześniej i czasem to słowa kluczowe :> Kolega chce się wybrać na dniach, więc niestety aż takich okazji nie złapie.
Paudyn --> Czy zdradzisz łaskawie gdzie bukowałeś bilety ? :)
sebu9 --> Po przejechaniu na motorze na plecach około 700-900m jak zszedłem to tak mi się nogi trzęsłyy że szok. to nie dla mnie :)
ALL --> TO JAK ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ CHĘTNY? JAK NIE TO ZAWIJAM SAM, CHOĆ NIE TAKA BYŁA IDEA MOJEGO PROJEKTU. CHCIAŁEM POZNAWAĆ LUDZI.
A więc Adios :)|
Postaram się przywieźć fotki. do 23 godiny dziś macie czas pisać na podanego maila adam910 at\ gmail com
A ja się zawijam.