Otóż od paru dni dzwoni do mnie dziwny numer, zawsze jak jestem w szkole (9.00 12.00). Dzisiaj ten sam numer dzwonił do mojego taty o 18.00 ale on nie zdążył odebrać bo był na dworze. Gdy chciał oddzwonić było słychać "nie ma takiego numeru". Jako że telefon od taty to 6-cio letni LG który czasem coś odwala i nie słychać głosu podczas rozmowy albo nie chce zadzwonić, podejrzewałem że to wina jego telefonu. Idę więc po swój, dzwonię i to samo: "nie ma takiego numeru".
Wie ktoś kto do mnie dzwoni? Miał ktoś podobny przypadek?
Całego nie podam ( chyba że faktycznie będzie to konieczne)
+48 608 xxx 999
Wpisz w google. Może coś wyskoczy.
Może po prostu dzwoni do ciebie konsultant z propozycją nie do odrzucenia, w której wszystko masz za 1 zł :)
Wujek google pokazał numer ( z inną końcówką) do sprzedawcy peugeota :D jakiś bezsensowne spisy numerów i inne zagraniczne strony :/
Konsultant to to raczej nie jest bo by się dało oddzwonić
Bisfhcrew
Żadnej firmy nie prowadzą.
Też mi niedawno dzwonił na lekcji numer z końcówką 999. Odebrałem, zwykły automat.
Dobra to załóżmy że to automat ale czemu nie mogę oddzwonić i czemu ten sam numer dzwonił mi i tacie?
Do mnie z Orange się tak dobijali z nową "super" ofertą. Nie chcę mi się za każdym razem odmawiać, więc nie odbieram nawet. Po paru dniach się poddali.
Emil
Ehh....nokia C2-02 bez andka
Bezi też ich zawsze ignoruje i przestają na jakiś czas ale żeby ten sam automat dzwonił mi i tacie? Troche nie czaje...
Grzesiek
Czemu warszawą
Na karte.