Wymyślił/wykonał takie gęby do Max Payne'a? Gra sama w sobie jest świetna, ale niektóre gęby są takie, takie... dziwne?
Np. 1 ->
4 ->
Wiem że to nie jest nic poważnego, ale nie irytuje to kogoś? Wiem, że Ameryki nie odkryłem ale nikt jakoś tego nie porusza.
Są świńskie ryje, szczękościski a nawet zakrzywianie twarzy w jedną stronę...
A co tu poruszać? Gęba jak gęba, zakazana, ja takich widuję na ulicy i jakoś problemu z tego nie robię...
Albo sam przerobileś te zdjęcia, albo znalazłes je przerobione gdzieś w internecie. Fakt, ryjki nie byłe dobre w Maxie , jednak nie wydaje mi się , że były takie jak przedstawione na obrazkach :)
Kubol Bambol -
tworzysz skrót do max payne'a, we właściwościach skrótu w "Elemencie docelowym" po spacji dopisujesz -developerkeys (z myślnikiem). Zaczynasz grę, wczytujesz level, i wybierasz skiny Pg Up i Pg Dn, klawiszem C uruchamiasz kamerę którą możesz ruszać. Po wybraniu pozycji kamery jeszcze raz wciskasz C aby ją "zablokować"...
Poszukaj pare takich skinów i postrzelaj sobie, to zobaczysz jakie oni strzelają miny ;)
Może i nie trzeba tego poruszać Snakepit... Ale chyba nie widzisz codziennie typa z zamkniętymi gałami i ze ściśniętymi zębami...
[3] Arboleda!
Popatrz sobie na datę produkcji tej gry. STareńka to gierka acz świetna i uber klimatyczna.
Pokaż jeszcze morde Maxa jak strzela, też hardkorowa ;)
[6] Źle ci się wydaje. Takie naprawdę są. Postaci tak krzywią ryje jak strzelają...
[10] Ludzie z Remedy brali udział w komiksach, jeden z nich użyczył ryja Maksowi, nie wydaje mi się aby te mordy też były ziomków ze studia chociaż głowy se uciąć nie dam.
To są ponoć twarze kolesi z Remedy. Nie mieli pieniędzy na profesjonalnych aktorów, to użyczyli wizerunku postaciom i "postaciom" z własnej kieszeni.
Najlepsze bylo tez to, ze jak Max ujrzal swoja martwa zone i rozpaczal nad nia to byl usmiechniety od ucha do ucha tak jak tu -> :D
[13] No bardzo jest uśmiechnięty, nie chcę wiedzieć co ty widzisz w lustrze jak się usmiechasz :P
A mordy mi się podobają, tworzą ten specyficzny klimat w maxie :)
Hahaha kiedyś kompletnie na to nie zwracałem uwagi, ale teraz to to troche przegięcie. Zwłaszcza mina Maxa mnie rozwala.
Ludzie ta gra ma z 10 lat, jak tylko wyszła każdy się jarał zajebistą grafiką, o co Wam chodzi...
Podobny patent jest w pierwszej mafii, twarze też są ,,doklejone''.
BTW. jest promocja - obie części MP na steamie za 15zł, to musiało się wypier*** bluecash, i nie mam jak kupić