Hej wszystkim, mam u siebie dwie używane (w stanie idealnym) gry na XBoxa 360, Alien vs Predator i L.A. Noire, jako iż nie chce mi się ich sprzedawać to postanowiłem je rozdać (najpierw w wątku z tapetami, ale nikt nie chciał nagrody)
Aby dostać grę wystarczy wpisać się w tym wątku (tylko raz) i mieć level większy niż 10, zwycięzcę wylosuje programem "www.losowe.pl", dwa numerki które wylosuje (numer posta) wygrają gry, w treści posta wpisujemy jaką grę chcemy otrzymać. W przypadku gdy dwie osoby poproszą o tą sama grę pierwszeństwo ma "wyższy post" a gdy ktoś nie będzie chciał danego tytułu to wylosuje inną osobę.
Zwycięzców wylosuje do godziny 21 dnia 16.09.14r
Mam nadzieję że wszystko jasne, życzę wam szczęścia i miłej zabawy :).
spoiler start
Gry wysyłam na mój koszt ;)
spoiler stop
Alien vs Predator Jestem fanem tego gatunku, a nie miałem okazji zagrać, więc chętnie :D A L.A Noire grałem, też fajna gra :)
Ja jestem chętny na obie gry. Więc jeśli zostanę wylosowany to druga osoba niech pierwsza wybierze grę a ja wezmę co zostało.
Ale spokojnie i tak nie wygram więc luz :)
LA Noire :)
el ej nuar.
Aż dziw bierze, że takie rzeczy na naszym forum :p
Ja bym prosił L.A. Noire jeśli można.
L.A. Noire zdecydowanie
Alien vs Predator, ale L.A NOIRE też chętnie, bo nie grałem w żadną.
AvP.
Danke!
L.A. Noire kocham rockstara!
Feel lucky poprosze AvP :)
spoiler start
Tak myślałem że coś takiego wymiślisz Shakerrr :D
spoiler stop
Nie chcę gry, po przeczytaniu ukryj mój post!
L.A. Noire :)
L.A Noire
L.A Noire !
Szwagier ostatnio sprawił sobie konsolę, ja swojej nie odpalałem od lutego.. Jak wygram to będzie sympatyczna niespodzianka - zasadniczo obojętne wydaje mi się, ale bardziej wciągnęłoby go L.A. Noire
Rozumiem, że osoby, które chcą grę, której nie oferujesz nie bierzesz pod uwagę? Nie ma takiej gry jak L.A Noire ;)
eh, ludzie, nauczcie się pisać (albo w sumie to czytać).. :)
W przypadku gdy dwie osoby poproszą o tą sama grę pierwszeństwo ma "wyższy post" ..
wciąż rozkminiam o co chodzi w tym zdaniu :D
wciąż rozkminiam o co chodzi w tym zdaniu :D
Post, który został wcześniej napisany.
Macie czas do 20 :)
spoiler start
Arxel, daj spokój, jedna kropka?...
spoiler stop
L.A. Noire
Noire
Zdecydowanie L.A. Noire, bo nie mialem okazji pograc, a Xbox stoi i sie kurzy...
Wygrywa kaczor_donald i dekota
kaczor donald, podaj mi maila
dekota, podaj mi maila i powiedz czy chcesz Alien vs Predator czy mam losować inną osobę.
Gratulacje :)
Szkoda myślałem, że będzie ładny prezent. Trudno się mówi. Gratuluję zwycięzcom i czekam na kolejny konkurs.
kaczor_donald, koniecznie napisz do mnie do godziny 19, w innym razie wylosuje inna osobę.
Paczuszki zaadresowane, jutro wysyłam.
Czekajcie na nie :)
Jeszcze raz Gratuluje i Pozdrawiam :)
Poszły ;)
Mój konkurs odbędzie się w listopadzie :)
Zapraszam wszystkich do wzięcia w nim udziału!
Jest u mnie paczuszka także. Gdybym miał sprawny aparat to zrobiłbym zdjęcie ale to może być problematyczne.
@EDIT: Dobra, jednak coś się tam udało zrobić. Jeszcze raz dziękuje.
HyHy, no i gicior :D
Niema za co :P