Witam!
Mam do Was pytanie. W jakich barach/restauracjach można obejrzeć galę KSW 27? Są losowo wybrane czy może dana sieć restauracji pokazuje galę?
Pozdrawiam!
W takich co beda transmitowały.
Pewnie większość osiedlowych knajp z dostępem do TV (raczej z 80% knajp posiadajacych "dens flooor" nie bedzie zainteresowane takim czyms). Przejdź sie wcześniej zapytaj czy będzie, zajmij miejsce kup piwo i postaraj sie nie opic co by dotrwac do walki wieczoru
Witam tutaj możecie obejrzeć za darmo ksw 27
[link]
Jedyna Darmowa transmisja KSW 27 w internecie. Do wyboru jakość HD,SD lub MP3. Od 2h bez ścinki
bitly.com/1gB7eGl
podłączam się ;p mam pytanie czy ta strona, którą podałeś [4] nie jest zainfekowana ? bo większość takich stronek ma jakiegoś syfka ;p
liczę na Khalidova i wiem, że się nie przeliczę !!!!
[6] Nie ma szans na porażkę Khalidova, bo jego rywale to przecież kelnerzy ;)
[7] Teraz walka Saidova i później Pudzian.
[8]
Dobrze powiedziane :D Ale po raz pierwszy mam obawy szczególnie po obejrzeniu wcześniejszych walk Falcao, ale Khalidov to Khalidov :)
P.S. Łyczek - gdzie oglądasz galę ?
Serwery są tak zapierdzielone, że jak ktoś ma wolnego neta to najlepiej poczekać do jutra na powtórkę
Mozna gdzies obejrzec powtórke? Chodzi mi głównie o walke Pudziana.
Jutro pewnie będą wszystkie walki na ipli. A i pewnie na YT znajdziesz sobie coś
Swoją drogą nie polecam oglądania tylko najgorszej walki gali...
Na ipli to chyba płatne bedzie czy darmowe ?
Walki osobno będą darmowe jak zwykle. Gala w całości o ile będzie to może być płatna.