http://www.youtube.com/watch?v=mIU8l_qPzAQ&feature=topvideos_comedy
Po prostu zajebiste :D
[3] Techno, dance, trance etc. - wszystko to sprowadza sie do łupu cupu, łupu cupu, łupu cupu...
Techno, dance, trance etc. - wszystko to sprowadza sie do łupu cupu, łupu cupu, łupu cupu...
Techno fuu, trance <3 Tyle mam do powiedzenia. Zupełnie co innego. Ale trzeba się jednak trochę znać, no albo tylko ja widzę różnicę.
I zaraz mnie nazwiesz jakimś technojebem, a tu wypraszam sobie bo słucham też rocka, trochę metalu i popu. Wszystkiego po trochu, ale trance to nie techno.
I zaraz mnie nazwiesz jakimś technojebem, a tu wypraszam sobie bo słucham też rocka, trochę metalu i popu. Wszystkiego po trochu, ale trance to nie techno.
Nadinterpretujesz moja wypowiedz. Wyrazilem tylko swoja opinie i nikogo nie zamierzam wyzywac od - jak to ujales - technofanbojow. Kazdy slucha tego co lubi i basta.
EspenLund >>> Taki ze mnie hipokrates, jak z tego muzycznego gówna Techno. ;]
Dlaczego nawet tacy skończeni idioci jak metale nie mają problemów, gdy ktoś nazwie Iron Maiden thrashem, Slayera heavy czy Deicide blackiem?
Patrząc po flejmach na last.fm, to raczej jednak metale mają problemy...
I to nie tylko w postaci tłustych włosów i nieświeżego oddechu...
;]
meryphillia, [1] wykracza poza Twoje kompetencje, nie jest po hebrajsku. A teraz idź spać, zanim Ci pikawa siądzie.