Krzyk 4 - Ktoś się wybiera?
Film za 3 dni powinien być już u nas w kinach (sądząc po filmwebie) - wybiera się ktoś? Może mógłby ktoś zdać relację już po oglądnięciu filmu? Wszystkie 3 części osobiście bardzo mi się podobały i chętnie pójdę na 4 ale wiadomo jak to jest dzisiaj z tymi filmami. W dodatku u mnie zawsze są filmy z kilkutygodniowym opóźnieniem, więc mam nadzieję, że doczekam się już recenzji.
Idę na premierę, także będę mógł później zdać relację.
Od razu mówię że ci którzy zanim krzyku obejrzeli straszny film to nie będą się bać :P
Z braku lepszych propozycji obejrzę, ale nie jest to mój priorytet. Jak oceniacie? Chodzi mi o perspektywę do poprzednich części.
kultowa pozycja to jest Krzyk, a nie Krzyk jako cała seria... do kina na pewno sie nie wybiorę. Wyjdzie na Blu-ray to może od biedy obejrzę, ale Wesowi chyba zaczęło brakować na chleb skoro musi kuponiki odcinać, a kiedyś się zarzekał że będzie tylko trylogia...
"In an interview, Craven confirmed that he was contracted to work on a fifth and sixth installment of the Scream franchise, to be made if the fourth film achieves a successful release and reception."
...I rest my case, jak to słowa pewnej piosenki szły "It's all about the money...It's all about the dum dum de de da dum"
[9] Jak chcesz spojlera to czytaj niżej ;)
spoiler start
Nie morduje murzyn, za to murzyn ginie ;)
spoiler stop
Coy2K--->K4 to znacznie lepszy film niż trójka, spokojnie dorównujący oryginałowi. Poza tym oglądanie to czysta przyjemność, bo mnóstwo tu nawiązań do innych dzieł.
Mam zamiar się wybrać. Czy to prawda, że film jesy od 15 roku życi bo tak wszędzie pisze?