Kruger&Matz - dobra firma?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
04.03.2013 21:23
1
odpowiedz
zanonimizowany878104
9
Pretorianin

Kruger&Matz - dobra firma?

Czy owa firma ma już jakąś renomę na rynku? Pytam się, ponieważ jestem na etapie szukania słuchawek dla siebie i przeglądam wszystkich możliwych producentów. Pierwszy raz usłyszałem o nich z reklamy. Pomyślałem sobie, że to musi być już znany producent sprzętu audio, który teraz reklamuje się w Polsce. Niestety, żadnych ciekawych informacji na temat firmy nie znalazłem. To znaczy, opinie są podzielone. Jedni zarzucają produkowanie chińszczyzny, a z kolei drudzy, produkty ze świetnej jakości dźwiękiem. Najbardziej interesuje mnie model słuchawek KM0830EB, w którym rzekomo miałbym się poczuć jak na sali koncertowej. Wiecie coś więcej na temat produktów tej firmy? Warto zakupić u nich słuchawki (ceny są dosyć niskie, jak na rzekomo czysty i bdb jakości dźwięk)?

04.03.2013 21:28
wysiak
2
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Nigdy w zyciu o takiej firmie nie slyszalem, i nie ma o nich zupelnie mowy np na head-fi.org, wiec nie sa to zadne znane sluchawki ani inny sprzet - po asortymencie wnioskuje, ze jest to zwykla brandowana chinszczyzna.

04.03.2013 21:34
3
odpowiedz
zanonimizowany878104
9
Pretorianin

Podobno, od niedawna wprowadzają swój sprzęt na rynek. Wychodzi na to, że są nowi na rynku.
Znalazłem jedną recenzję:
http://zakupek.pl/test/sluchawki/test-krugermatz-km0880eb/

04.03.2013 21:38
wysiak
4
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Chcesz to kupuj, mi wystarczy i ta podlinkowana recenzja, zeby trzymac sie od tego z daleka..

04.03.2013 21:50
5
odpowiedz
zanonimizowany878104
9
Pretorianin

Nie chcę tego kupić. Po prostu chciałem się tylko upewnić, czy jest to warte swojej ceny.
Dzięki @wysiak za pomoc.

11.03.2013 10:17
6
odpowiedz
zanonimizowany901808
1
Junior

Sam szukałem ostatnio jakiś większych słuchawek i testowałem również te drewniane Krugera(szukam czegoś nie z najwyższej półki cenowej bo mnie po prostu nie stać), muszę przyznać, że wydały mi się całkiem fajne, tak jak je trzymałem w rękach to też sprawiały pozytywne wrażenie solidnych no i to drewno czuć że z drewna zrobione :), kabel który można odkręcić też ok. Trzymanie ich na uszach też na prawdę bardzo pozytywne jak na stosunkowo tani produkt, dźwięki czyste a sprawdzałem i na basach i wysokich tonach.
Wydaje mi się że ich niska cena może być spowodowana niedawnym wejściem na rynek i chęcią zdobycia przez producenta nowych klientów.
Ja myślę o ich zakupie całkiem serio.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl