Witam!
Jestem posiadaczem laptopa MSI GT70 z kartą GeForce GTX 670MX + Intel HD 4000. Od jakiegoś czasu po włączeniu ekranu (np. po wygaszaczu, przyciemnieniu czy nawet po kompletnym odpaleniu laptopa) występuje krótko trwałe skakanie obrazu, które zanika po kilku sekundach i można normalnie pracować. Czasami po tym jeszcze chwile miga obraz lekko. Dzieje się tak również kiedy jest ekran umożliwiający wejście do BIOSu, nie ma wyjątków. Kilka razy próbowałem przeinstalować sterowniki obu kart, czyszcząc stare, używając programu Display Driver Uninstaller. Nic nie pomogło, pierwszy raz miało to miejsce podczas gry w GTA V, kiedy obraz zaczął lekko migać, ale przestał. Jednak skakanie po włączeniu nadal zostało i nie mogę się go pozbyć. Gwarancja skończyła się niestety tydzień temu. W linku zamieszczam filmik jak to wygląda: https://youtu.be/aUtzY9jk8w8
Z góry dziękuje za pomoc.
Wariuje podswietlanie matrycy. Nic z tym nie zrobisz oprocz wymiany. Jako ze komp po gwarancji, ja bym sie do tego przyzwyczajal zeby nie wbijac sie w koszty. Ostatecznie da sie z tym zyc...