Orientuje się ktoś, czy oprócz strefy kibica na błoniach, będą jakieś telebimy na rynku?
Dobrze wiedzieć, Fett, do tej pory szykowaliśmy się z ekipą na Błonia, ale nie do końca wiemy jak to tam ma wyglądać. Będą telebimy widoczne dobrze, czy postawią jakiś namiot, że liczba miejsc ograniczona?
Gdzie jeszcze będzie można przymelanżować w plenerze, wie ktoś?
Tylko tyle znalazłem, że miejsca na około 700 osób. Też gdzieś sie wybieraliśmy, ale pewnie wszystko będzie obstawione
Tyle samo w Przemyślu... Nie wydaje mi się to zbyt prawdopodobne....
Robią strefę kibica na Błoniach i miejsca będzie na 700 osób? Trochę niepoważne. :) [EDIT - aha, przed Galerią, okej ;)]
Koleżka też wspominał coś, że w Fabryce dobra opcja ma być, ale nie znam się. Pewnie skończy się tak, że wylądujemy na melinie.
Przed galerią przecież już od jakiegoś czasu stoi namiot, ale jest naprawdę mały- nie sądzę żeby dało się tam dopchać.
Za to na błoniach jest full wypas ;)
Chociaż pewnie i tak pooglądam w domu ze znajomymi- nie uśmiecha mi się płacić w strefie kibica 10zł za piwo...
BTW: A wie ktoś co stawiają na rynku? bo wczoraj rosła jakaś scena...
700 osób przed Galerią:) Na błoniach 15 000 :P
Też właśnie rozmawialismy o fabryce, ale coś ostatnio zbyt dużo osób o niej wspomina i też pewnie bedzie tłum :P
pewnie w okolicach stadionu na ktorym graja druzyny..
aaaa
zapomnialem ze Kraków nie zostal wybrany ;)
Tam przed galerią to na pewno mecz będzie można oglądać tylko w tym namiociku? Przecież mogliby ustawić coś większego i cały plac Jeziorańskiego mógłby oglądać.
Gdyby miało tam być więcej osób, to byłaby to już impreza masowa, co wiązałoby się z koniecznością specjalnego zabezpieczenia terenu, pewnie zdobycia jakiś pozwoleń itp.