Witam, mam problem z instalacją gry Kozacy: Antologia. Przy instalacji Powrotu na Wojnę, instalator się pyta czy chcę usunąć wszystkie składniki. Jeżeli nacisnę "tak", to instalator mi usunie Europejskie Boje (podstawkę), jeżeli kliknę "nie", to nic się nie stanie. Próbowałem odpalić instalację bezpośrednio z pliku na płycie, ale to nic nie daje.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
A ten dodatek to chodzi bez podstawki? Bo może po zainstalowaniu dodatku zainstalujesz podstawkę. Może jakieś fanowskie strony Kozaków są i tam mają sposób?
Dodatek chodzi sam, ale w nim nie ma 4 kampanii z podstawki. Po Googlach szukałem. Znalazłem na jakimś innym forum to pytanie, ale bez żadnej odpowiedzi.
Powrót na Wojnę to Stand Alone dodatek. Nie ma kampanii, tylko misje. A że usuwa Ci podstawkę ... próbowałeś wymusić zainstalowanie Powrotu w innym katalogu?
Ok. Przerzuciłem Europejskie Boje do innego katalogu (bo miałem już profil i zapisy), potem je "usunąłem" Powrotem na Wojnę i zainstalowałem Powrót na Wojnę, po czym wrzuciłem z powrotem pliki z Europejskich Bojów i wszystko śmiga. :) Dzięki za odpowiedzi. :)