Gdzie takowych szukać w Warszawie ? Temperatura przyjemna toteż chciałbym się w takowe koszule zaopatrzyć.
A z ciekawości- czym się różni koszula hawajska od koszuli z krótkim rękawem, poza narzuconym z góry wzorem? :)
Hehehe wlasnie do swojej 2 polowki rzeklem :
Kochanie o wlasnie potrzebna mi kolejna hawajska koszula :D
Na co uslyszalem Po moim trupie :P masz 2 i wiecej ci nie trzeba :]
ps. Uwielbiam hawajskie koszule :]
JJ ---> Musi byc jeszcze wiekszy rozmiar :] zeby koszula trzepotala na wietrze ;)
Zdaje sobie sprawę, że taka koszula to pewnie obciach i wspominanie o niej na forum dyskwalifikuje we wszelkich dyskusjach politycznych ... mimo wszystko, prosiłbym o podanie jakiś sensownych namiarów, gdzie takie koszule mogę nabyć, po rozsądnej cenie
Charakteryzują się specyficznym kątem rozchodzenia się kołnierzyka oraz są pozbawione guzika umożliwiającego zapięcie się pod samą szyją.
Darat=> pochodź po sieciówkach jak Croop, House itd. Zawsze mają w sezonie takie rzeczy.
NajPhil=> jak piszesz serio to ciekawe :)
napster92=> nie jest to szczyt elegancji ale pół/ sportowe wersje jak najbardziej są akceptowalne, zwłaszcza jak są mają dobry fason, są wykonane z dobrego materiału i nie mają debilnych nadruków "Ohio University 63"...
W HM ostatnio fajną widziałem.
Nie czepiajcie się Darata, on chce się po prostu poczuć jak Tommy Vercetti :P
mam jedną, idealna kopie koszuli Tommiego Vercettiego :)
kupilem w jakis sklepie w factory w ursusie, ale nie pamietam nazwy :P
Jak wyżej. Jeśli jakieś oryginalne to Croopy czy inne housy. Ewentualnie Marywilska ale tam to trza uważać raz trzyma się 2 lata raz 2 dni :P
No i oczywiście allegro :)