Witam, ogłaszam konkurs w którym do wygrania są 2 bilety na film do kina Cinama City. Dzięki temu wątkowi https://www.gry-online.pl/forum/darmowe-bilety-do-cinema-city-od-allegro/z7b2f2f5?N=1 zgarnąłem 4 bilety i z dwóch kodów już skorzystałem a dwa mi jeszcze zostały. Warunkiem udziału w konkursie jest wpisanie się do tego wątku do godziny 18. Wtedy też dokonam losowania. I tutaj mam do Was pytanie. Czy nagrodą mają być 2 bilety dla jednej osoby czy też po jednym bilecie dla dwóch użytkowników (zwiększone szanse na wygranie z tym, że do kina trzeba będzie wybrać się samemu).
I teraz tak, każdy kto chcę wygrać bilet wpisuję się: "pojedynczy" lub "podwójny". Których głosów - zgłoszeń będzie więcej, tak dokonam losowania. Tak więc, sami zadecydujecie jaką ilość biletów można wygrać. Po wylosowaniu podam zwycięzców i prześlę kody na maila. Myślę, że zasady są proste. Życzę udanej zabawy :)
podwójny
Podwójny :)
Gee, weźcie drugi bilet sami z konkursu Allegro i głosujcie za pojedynczym - 2x większa szansa, a tak i tak wybierzecie się z kimś.
pojedynczy
Pojedynczy
Podwójny poproszę ;]
Podwójny. Co mi szkodzi, warto spróbować. Nie trafiłem 6 w dużego, to może tu się poszczęści! :P
podwójny
Podwójny
podwójny :)
spoiler start
może w końcu uda mi się wygrać coś :D
spoiler stop
Pojedynczy
Pojedynczy Jestem podejrzaną personą jak mówi kompo i lubię sam chodzić do kina :D
pojedynczy.
Podwójny, zabrałbym "koleżankę " :)
Edit: Aj faktycznie :)
to i ja spróbuję pojedynczy
pytanie, jeśli którychś głosów będzie więcej, to pozostali nie biorą udziału w losowaniu?
podwójny
Warunkiem udziału w konkursie jest wpisanie się do tego wątku do godziny 18.
Czytanie się kłania...
W zasadzie nie napisał, że do 18 wczoraj, więc może warto jeszcze spróbować ;)
pojedynczy
Warunkiem udziału w konkursie jest wpisanie się do tego wątku do godziny 18.
Czytanie się kłania...
No popatrz a u mnie na zegarze dopiero 16.30 :p