Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie i życzymy powodzenia!
Byście rozwiązali najpierw poprzedni konkurs, a tu zrzucacie kolejny na moje barki xD
BTW Jest możliwość otrzymania numeru do modelki numer 4? :D
Panie fajne, ale cosplaye wydają mi się mocno słabe :/
A ja nie będę oceniać wyglądu samych pań.
kluha666 - konkurs już jest rozwiązany :) popatrz -> https://www.gry-online.pl/rozdawnictwa/wyraz-siebie-w-klimacie-dmc-devil-may-cry/z963
[2] ale ma farta, jeszcze wygrał. :D
Poziom Cosplay'u wszystkich dziewczyn jest taki sam - z jednej strony mierny, a z drugiej strony bardzo dobry, biorąc pod uwagę postać źródłową i znikome pole do popisu. Konkurs na "ładne focie ładnych lasek", nic więcej.
Gratuluję klucha dobry cosplay :) Mój ma 3 miejsce ale też się cieszę.
Trudno było wybrać jedną z sześciu przepięknych dziewczyn. Mój głos oddałem na Pamelę. Nie patrzyłem na to, która modelka ma największy dekolt... no dobra powiedzmy, że to wykraczało poza kryteria oceniania ;) Priorytetem nie była też uroda (wszystkie są bardzo ładne). A więc co brałem pod uwagę? Otóż, oglądając wszystkie zdjęcia, zauważyłem, że ta modelka najbardziej wczuwa się w rolę Kat. Takie drobne detale, jak wyraz twarzy itp. dodają strasznie dużo klimatu i dla tego wybrałem ją.
Uzasadnienie napisane i wysłane x)
k***a to miało być na maila. Ale ja jestem ograniętym człowiekiem
Nic się chyba nie stało xD
A i tak dziewczyna z gry jest ładniejsza od tych wszystkich na zdjęciach...
Każdy z nich jest błędny. ŻADNA z 'modelek' nie ma niebieskiego kaptura i rękawów. Póki co prowadzi 'modelka', która ma nawet inny kolor włosów. . .
Racja ale w konkursie trzeba wybrać którąś z 6 opcji.
Patrząc na obecne w sieci wizerunki Kat to nie na wszystkich rekawy i kaptur sa niebieskie. Na niektorych artach sa szare ;-)
Podać w mailu login? Czyli nie chodzi tutaj o pseudonim na forum tylko o ten login, który podaje się przy logowaniu?
[22] Sorry, ale nie ogarnąłem.
Poszło ! Teraz aby czekać na wyniki ;)
Głos oddany na Kasię. Dlaczego? Bo urodziwa i dekolt sensowny ma. Przecież nie chodzi o nic więcej.
Numerek 4 Joanna idealne rysy twarzy , odpowiednia figura , kolor włosów i to spojrzenie przeszywające mnie na wylot po prostu bajka
Żadna z nich nie jest godna uwagi.
Off Top* Ja wybrałem 7dmą modelkę. Idiotyczne konkursy.. Do kogo są one skierowane? Do graczy czy do facetów? Wszędzie muszą być dupy, ogarnijcie temat, wyjdźcie z domu, poznajcie fajną dziewczynę a nie oceniacie jakieś pasztety na 'konkursach'.. * Off Top
Wszystkie dziewczyny są ładne, lecz najbardziej podobała mi się Kasia. Fajny dekolt (oczywiście :D). Ładna, zgrabna i ma fajne [ogólne] warunki :D
Więc wybieram Kasie :D
Glosowałam na Kasię :) właśnie tak mogłaby wyglądać Kat w realu :D nawet spojrzenie ma podobne :D
U Patrycji na środkowym zdjęciu coś wyszło -_-
Ja też :)
wg mnie powinien byc tez dante inaczej mozna by rzec ze konkurs dyskryminuje mężczyzn i propaguje feminizm...
Pamela bezapelacyjnie najbardziej podobna, reszta sztuczna lub wystraszona jakaś
3 bo to Ona będzie krzyczała podczas ogłoszenia wyników "PIERWSZA" i nikt jej nic niestosownego wtedy nie powie :D
Według mnie nr 4 Joanna jest najbardziej podobna do Kat podobne rysy twarzy, podobny kolor włosów. Najbardziej rzucająca się w oczy różnica to figura kobieta z nr 4 jest troszkę grubsza od Kat.
Oooops, trzebaa ogarnąć czytanie xD
po obejrzeniu całej galerii z sesji do roli Kat i materiału filmowego z czystym sercem oddaję głos na Kasię. W sesji na żywo można zobaczyć, że fajnie pozuje i wczuwa się w role, poz tym w galerii z całej sesji ma lepsze zdjęcia niż te wystawione na stronie konkursowej. Fotki pewnie były odgórnie wybierane prze redakcje?
Zagłosowałem na Joannę, choć wybór nie był łatwy. Drugie Miejsce dla Kasi. Żałuję, że panie nie miały bardziej zróżnicowanych strojów, jakiś elementów i detali indywidualizujących cosplayerki:)
Tak,ale tło również w dużym stopniu wpływa na cosplay :)
Jakoś najbardziej wiarygodna wydała mi się Joanna :) Stąd głos
Też odniosłem takie wrażenie :)
Szkoda,że tak mało głosów na nią ;(
Klikając na tytuł artykułu liczyłem na coś konkretnego, ale to!? Może zabrzmi to trochę pedalsko, ale czemu muszą być same laski? Nie może być konkurs, w którym to faceci przebierają się za Dantego albo Virgila? Niech każda płeć się zaprezentuje, każdy chyba chciałby być doceniony za trud jaki włożył w przygotowanie kostiumu... a zaraz... tu nikt kostiumów nie przygotowywał, bo wszyscy mają ten sam! To jest konkurs na cosplay czy na ładniejszą laskę? Czy w redakcji wszyscy to stereotypowi komputerowcy, którzy nie mają dziewczyn i muszą ogłaszać takie konkursy, żeby nacieszyć oko? Żal...
hehehe odpowiedź przecież jest prosta ! przecież że Paulina . Jest jej w tym "kostiumie" po prostu najlepiej. Ja i jak widzę większość ankietowiczów oddaje swój głos na Pauline
Siedzę właśnie z David'em Hasselhoff'em i zamulamy powiedział że Pamela brzmi fajnie i nawet spoko wygląda no i mu się ogólnie dobrze kojarzy. Myślę, że on dobrze mi podpowiedział, dlatego Pamela.
Pamela, najlepiej "odwzorowała" postać Kat. Takie moje zdanie.
Ta pierwsza najładniejsza i najbardziej pasuje na Kat.
Głos na Paulinę. Bo najbardziej mi się podoba, a Cosplay'e są praktycznie identyczne, różnią się tylko modelki, więc wybrałem najładniejszą :)
Nr 4 przez to ze te spojrzenie jest również takie głębokie jak KAT.
A ja oddałem głos na Joanne. Nie dość, że kostium świetnie leży, jakby wpasowany w jej talie to w dodatku ma bardzo podobne rysy twarzy co do bohaterki. Nie mówiąc też o ustach. Dlatego też taki mój wybór.
zagłosowałem na Paulinę, ponieważ wg mnie najlepiej pokazuje charakter tej roli
Z dawien dawna oczekiwaliśmy dziewoi takiej jak Pamela. Jej podobieństwo do Kat jest uderzające. Będzie jej kolejnym wcieleniem.
Pamela nr 1 jak dla mnie na +
Myślę, że Paulina najbardziej przypomina Kat, głównie wymiarowo, do tego laska w moim typie. Czego chcieć więcej ;)
1 cosplay Pamela.
Sprawia wrażenie jakby na niej wzorował się twórca postaci Kat. Została zachowana ta sama tajemniczość ukryte zdolności które możemy poznawać w trakcie gry. Przyglądając się jej dłużej można dostrzec że odnajduje się w świecie gry i wyszła z niejednej opresji. Sztukę przetrwania ma wymalowane na twarzy, co by się nie działo i jaka spotkała by ją przeszkoda dała by sobie z nią radę wykorzystując nie tylko zdolności fizyczne. Każde ujęcie postawy ma idealnie dopasowaną mimikę twarzy ma się wrażenie wycięcia postaci z danej granej sceny. Pamela dodatkowo na zdjęciach pokazała że potrafi pokazać grę aktorską i wcielić się w postać Kat lub nawet zamienić się z nią miejscami.
Prze ciesz w konkursach cosplay, chodzi o to kto zrobi najlepszy stój, a nie o to kto wygląda najlepiej w stroju dostarczanym przez sponsora. Ten konkurs, to jest coś w rodzaju konkursu miss, tyle że nie w w bikini, czy stroju wieczorowym, a w przebraniu, jakiejś laski. DNO....
Czyżby niedługo wyniki ? :)
Wyniki ogłoszone - dziękujęmy za udział i gratulujemy zwycięzcy!
Gratki dla zwycięzcy xD
również wybrałem Pamelę ale opisywałem bardziej skupiając się na wyglądzie i odniesień do niego ;)
gratuluję ciekawego opisu i wygranej!
Wielkie dzięki za wspaniałe wyróżnienie! :)