Mam do rozdania Far Cry 3 (PC), Battlefield 3 (PC) i smycz. Żeby nie wybierać zwycięzców w sposób randomowy to dam wam szansę w inny sposób. A o to zadanie:
Napisz na jaką grę w tym roku czekasz i uzasadnij swój wybór.
Pracę proszę wysyłać na e-mail: [email protected]
Brak limitu znaków :)
Nagrody za poszczególne miejsca:
1# Far Cry 3 PC (Klucz na uPLAY)
2# Battlefield 3 PC (Klucz na Origin)
3# Smycz
Konkurs trwa do 2013-06-17 do godziny 24:00.
Dnia 2013-06-18 postaram się zamieścić listę zwycięskich maili.
Bardzo fajna inicjatywa. Choć sam gry posiadam, to jednak propsuję pomysł.
Bardzo fajny konkurs. :) Nie sądziłem, że jakiś user byłby do tego zdolny, a tu proszę. Szacun.
Ed: Nick w mailu zamieszczać trzeba, czy jest to zbędne? :)
[4] W mailu. :D
[3] Zbędne.
Zrobione :)
Zauważyliście jaka jest różnica we frekwencji między konkursami typu "wejdź, napisz jakąś głupotę i licz na farta" a takimi? To ubliżające, ale czego się spodziewać na tym forum, gdzie większość użytkowników siedzi w wątku o konsolach i ubliża sobie nawzajem...
3# Smycz
Zamiast smyczy będzie jakaś gra na steam :P
Nagrody za poszczególne miejsca:
1# Far Cry 3 PC (Klucz na uPLAY)
2# Battlefield 3 PC (Klucz na Origin)
3# ? (Klucz na Steam) - niech nieznane pozostanie nieznanym, aż do ogłoszenia wyników :D
Tak z ciekawości, jakie gry wybieraliście? Wszystkie RPGi na które czekam wychodzą w 2014, więc wybór padł na Saints Row 4.
Grand Theft Auto V ofc :D
Ja staram się zbytnio nie napalać na grę, która nie jest pewna. W tym przypadku DayZ jest raczej pewniakiem, ale nie moje klimaty; Saints Row 4 to niestety identyczna koncepcja co w trójce, a mogli spokojnie wydać to jako duży dodatek DLC; Watch_Dogs to całkowicie nowy projekt, który owszem - ma szansę stać się hitem, ale równie dobrze może okazać się klapą. Jedna z gier z ostatnich lat, która była dużym ryzykiem i wyszła fenomenalna to RDR. Dlatego ja bez obaw obstawiam na Grand Theft Auto V :)
Splinter Cell: Blacklist.
@Down - to dobrze... Chyba?
Potrzymam was trochę w niepewności, bo wyniki już mam :D
@edit: Wytrwałem i wszystkie prace dokładnie sprawdziłem :D
A o to wyniki:
1# [email protected] - Far Cry 3
2# [email protected] - Battlefield 3
3# [email protected] - Shank 2 (Tutaj trzeba będzie troszkę poczekać na klucz, jakby co będę informował drogą mailową :D)
#Praca wyróżniona przeze mnie: [email protected], ale niestety bez nagrody :|
Gratki ode mnie :)
Dawaj wyniki, a nie pierdzielił głupoty będziesz. :D
#Praca wyróżniona przeze mnie: [email protected], ale niestety bez nagrody :|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH... :c Graty dla zwycięzców. :)
Moje pierwsze miejsce. hahaha nie wierze bo to już moja druga nagroda z tego miesiąca no i far cry 3 nie byle co. Dzięki! więcej takich konkursów. Kiedy wyślesz maila z kodem???
Trzecie miejsce... :P Wielkie dzieki!
@Down - nie ma problemu...
[19] Świetna praca, ale na Twoje nieszczęście były lepsze, które bardziej do mnie trafiły :D
[20] Już wysłane.
[21] Trzecie miejsce... :P Wielkie dzieki! Nie ma za co. :D Jeżeli chodzi o klucz, to proszę uzbrój się w cierpliwość, bo może to trochę potrwać. :| (Wysłałem maila dlaczego).
Batman: Arkham Origins