W tym konkursie do wygrania będą dwie gry, Bioshock oraz Bioshock 2.
Zasady:
Każdy kto wpisze się w tym wątku będzie traktowany jako uczestnik. Po uzyskaniu liczby 70 uczestników lub dnia 9 lipca zostanie wylosowana jedna osoba która otrzyma dwie gry w postaci 2 kluczy na steam. Zwycięzce wybierze strona www.random.org. Każdy uczestnik może się wpisać tylko raz.
Konta z rankingiem mniejszym niż 1 nie mogą brać udziału w konkursie
Zapraszam
Nie da się osobno? Ja poluję na jedynkę tylko :)
To i ja sie wpisuje !
Ogólnie polecam konkursy freszh lamy. Wygrałem raz u niego Far Cry 3 ;)
czemu nie, jeszcze nie miałem styczności z ta grą :)
...
Oh, a juz myslalem, ze to konto Steam. Rowniez sie wpisze.
+1
Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może. Raz, dwa, trzy, Lucek.
BioShock jest suaby.
ok.
Dawaj! :D
Beat me.
Nigdy nie miałem z tą serią styczności, a z tego co widać jest świetna. Wchodzę w to! :)
Myślę że ten konkurs to jakaś ściema.
Zobaczcie kto napisał ten temat. Hahaha. też se mogę zrobić taki konkurs. Zobaczcie jego wcześniejsze wątki.
heh
Jeśli wygra ktoś niepotrzebujący jakiegoś kodu, chętnie przyjmę! :D
;)
;p
Spociły mi się plecy :(
tralala hehe kerwa
Losuj synu ! Już czas
Zwycięzcą jest post 36 czyli kęsik
Czekam na jakiś kontakt
Gratulacje, dwie gry w jednym konkursie to nielada szczęście.
ED: Jeśli kęsik uzna zasadę pierwszy = lepszy, to uszanuję, ale jak coś to też się zgłaszam :)
To nie konkurs tylko loteria, rozumiem że masz zgodę Ministra Finansów na jej organizowanie?
To teraz proponuje, żeby kęsik zrobił losowanie Bioschocka 2 ;P chętnie bym zagrał
Pamiętajcie tylko, że "zgodnie z art. 7 ust. 1 u.o.g.h loterie fantowe (...) mogą być urządzane, na podstawie udzielonego zezwolenia, przez osoby fizyczne, osoby prawne lub jednostki organizacyjne niemające osobowości prawnej. Natomiast loterie fantowe lub gry bingo fantowe, w których wartość puli nie przekracza kwoty bazowej, o której mowa w art. 70, mogą być urządzane przez podmioty wymienione w ust. 1, po dokonaniu zgłoszenia, które dokonuje się nie później niż 30 dni przed dniem rozpoczęcia tej gry (art. 7 ust. 1a u.o.g.)"
A tak wlasnie myslalem... kurna fajnie by bylo jakby kęsik trafił bo wiem ze ja nie trafie napewno a jak on trafi to jest jeszcze jakas szansa. I bang trafił xD
A w 2ke bym sobie pograł gdyz slyszalem ze jest ciekawa pod wzgledem fabularnym :)
I Brakuje mi jednej gry aby dostać odznake na steam za posiadanie 70 gier xD
kęksik, powiedziałeś, że możesz komuś oddać dójkę? To baaardzo chętni bym ją przyjął ;)
kęsik, kęsik, kęsik wiesz, że cie lubię ;D tak samo jak serie Bioshock. W "dwójkę" niestety nie grałem jeszcze:
Wiesz, że ja nigdy nie wyzywałem cię od gimboli itp. - pamiętaj o tym.
Ja w zamian za tego bioshocka też sypnę kluczem jak jakiegoś będę miał. A mam cię na steam w znajomych ty tez mnie.
Biorę udział.
Maverick spójrz na post (56). :)
Czekam na jakiś kontakt
Teraz jak wygrałem to wszyscy mnie lubią. Co do dwójki to się pomyśli.
Odkopałem jeszcze Saints Row 2 z CDA na Steama to może przy okazji oddam. Jak tylko otrzymam kluczyk to zaczniemy grę. Totalizator Sportowy będzie naszym partnerem.