Pojawił się taki komunikat jak w temacie... Dzisiaj kilka krotnie resetowałem komputer przez błędy spowodowane sterownikami, aż nadszedł ten moment gdy instalował "funkcje i sterowniki" i nagle pomrygał przez chwilę ekran a następnie się wyłączył i pojawił się komunikat "Komputer został nieoczekiwanie uruchomiony ponownie lub napotkał nieoczekiwany błąd. Nie można kontynuować instalacji systemu Windows. Aby zainstalować system Windows kliknij przycisk OK w celu ponownego uruchomienia komputera, a następnie ponownie uruchom instalator". Nie mogę wejść w BIOS'a, Recovery w kompletnie nic! Nawet gdy nie nacisnę OK lub nacisnę to będzie się ciągle bez celu uruchamiał w kółko macieja... Proszę o stosowne rady! (nic nie jest uszkodzone).
Moglbys sie trzymac jednego tematu, a nie rozbijac sie na wiele tematow?
Bo robisz nowe tematy, a w nich jest napisane co robiles z kompem, malo kto bedzie az tak sie angazowal i sprawdzal czy zakladales wczesniej tematy chyba?
Nie wiem jak naprawili bios w serwisie(poprzednie tematy) wgrali nowy, albo nic nie zrobili?
Piszesz o przechodzeniu z 10 na 8.1 i skad mam wiedziec co robiles? Reinstalowes tylko stery do grafiki tyle razy i od tego masz taki komunikat czy to instalacja win8.1 ??
Tryb awaryjny mozesz wejsc? Menu wyboru, gdzie mozna wybrac tryb awaryjny lub ostatnia dzialajaca konfiguracja -chyba, ze w 8.1 czy 10 usuneli.
(Klawisz F8 w czasie uruchamiania kompa)
Wiem i bardzo przepraszam... Usunę te tematy jak będę wiedział jak. Ja po prostu zainstalowałem sterowniki catalyst, następnie uruchomiłem ponownie (zalecenie catalysta) i był komunikat "INTERNAL POWER ERROR", a więc musiałem przeinstalować system (Cały czas z Windows 10). I sam komputer się uruchomił ponownie no i wtedy ten właśnie komunikat co jest w tym temacie. Spróbuję F8 ale wątpię...
Niestety to co radziłeś nie pomogło... Próbowałem też uruchomić GParted to również nic :( Pewnie wydaci ci się to głupie ale mogę odpiąć dysk, włączyć laptop z pendrive (system) i dopiero później podpiąć dysk? W razie "W" to czego mam starać się nie dotykać? To jest laptop to nie mam pojęcia czy mnie coś tam kopnie czy nie