mam taki problem że komputer nie widź mi telefonu ani czytnika kart pamięci co mam zrobić. Proszę o pomoc
up
Próbowałeś je położyć w zasięgu wzroku komputera? W ogóle w jaki sposób komputer próbuje patrzeć na te urządzenia?
I co to jest "widź"?
próbowałem przez USB
Narmo jaki ty kurw tempy jesteś mimo że chcesz być inteigentem... chyba mu chodzi kurw o to że po podłączeniu przez USB komputer nie chce się zsynchronizować, połączyć z telefonem... kurw ciężko się tak domyślić czy po prostu chcesz być boosssuu kozak co potrzebuje dokładnie mieć napisane co i jak a i tak kurw nie pomoże ???!!!
zaq podłącz do różnych portów usb ewentualnie wgraj na nowo sterowniki jakie dostałeś z tel.
<-->Narmo jaki ty kurw tempy jesteś mimo że chcesz być inteigentem... chyba mu chodzi kurw o to że po podłączeniu przez USB komputer nie chce się zsynchronizować, połączyć z telefonem... kurw ciężko się tak domyślić czy po prostu chcesz być boosssuu kozak co potrzebuje dokładnie mieć napisane co i jak a i tak kurw nie pomoże ???!!!
przy każdym porcie się nic nie dzieje Motorola Defy
Telefon też nie reaguje?
też nie reaguje kilka dni temu wszystko było dobrze
Całkowicie? Nawet się nie ładuje?
Restartowałeś komputer? Masz coś jeszcze podłączone pod USB? Sprawdzałeś w innym komputerze? Masz dostęp do innego kabla?
tylko jest sygnał że jest podłączony ale nawet nie ładuje
2 razy go uruchamiałem pownownie za 1 razem się nie udało za 2 podłączyłem telefon i uruchomiłem go ponownie i działa
chyba mu chodzi kurw
Co to jest kurw i jak on chodzi?