Siemka, chciałbym się Was zapytać, co teraz powinienem wymienić w kompie, co najbardziej by mi się opłacało?
1.Procesor:
AMD A8-5600K APU ... (karta graf. z procesora nie używana)
4x3.6 GHz
Karta graficzna:
Radeon r7 260x
Pamięć RAM- 8 GB
2.Ponadto, ostatnio naszło mnie na granie na Padzie. Kupiłem więc gamepada TRACER Shogun USB. Niestety żadna gra niechce mi go wczytywać. Nic go nie widzi. Sterowniki zainstalowane, z neta ściągniete również, i nic. Jedynie na AC 4 działa, ale gra widzi go jako pada na Xboxa. Ściągłem emulator, jednakże to też nie pomogło. Co mogę zrobić w takiej sytuacji oprócz kupienia pada do Xboxa?
Nauczka na przyszłość...lepiej zainwestować i zapłacić te 120zł za porządny pad od XBOX-a i cieszyć się nim bezproblemowo w prawie każdej grze...jakieś 95% gier działa bardzo dobrze na kontrolerze Microsoftu i nie ma problemu ze sterownikami, emulatorami...
Dokładnie :) Kiedyś bawiłem się w jakieś logitechy,chinskie badziewia z marketu itp a idź pan w ch.....W końcu kupiłem pada XBOX 360 i nie żałuje bo każda gra praktycznie go wspiera i nie ma problemu.Poza tym wygoda!
Oczywiście pad od xboxa to zero problemów, najlepsze rozwiązanie do grania na pc. Aczkolwiek na padzie sony od ps2 + przejściówka też można elegancko pograć. Miałem tego pada i bardziej mi się uśmiechało dać 10zł za przejściówkę niż kupować pada od xboxa. Problemów z kompatybilnością w grach (a trochę ich było) nie doświadczyłem.