Xbox One X Cyberpunk 2077 Edition zadebiutuje przed grą
ciesze sie ze polacy robia taka furore ale jednoczesnie nie moge powstrzymac smiechu konsola bedzie a gry nie ujrzymy xd
Ma to sens z marketingowego punktu widzenia. W listopadzie mają wyjść nowe konsole, więc w czerwcu zawsze jakaś tam większa garstka osób kupi tego bundla niz we wrześniu, 2 miesiące przed debiutem nowej generacji+ w czerwcu będzie onlinowa konfa Microsftu gdzie pewnie będzie nowy materiał z Cyberpunkiem, więc pre ordery pójdą w górę oraz limitowana edycja się szybciej rozejdzie.
Nie wiem jaki jest sens ladowania sie w stara konsole(nawet w takim wydaniu)gdy dwa miesiace pozniej wychodzi nowa generacja.
Chyba ze jako zbieracz kurzu, bo pewnikiem zaraz wyjdzie podrasowana wersja gry na nowe sprzety.
Przecież nikt ci nie każe kupować.
Przecież nocny_konwojent nigdzie nie napisał, że ktoś każe mu kupować. Moim zdaniem powinni wydać xboksa series x w wersji limitowanej, a xboksa one x sobie odpuścić.
Microsoft nic nie ujawnił, to fani rozwiązali zagadkę z tweeta. Oficjalnie zapowiedź odbędzie się 20, a póki co trailer jest niepubliczny
Ależ paskudne te kolory:-).
E tam. Wygląda zacnie. Widać, że projektant tej naklejki rozumie czym jest świat cyberpunka.
Obudowa calkiem fajna, ale kontroler cienki :/
ładna konsola ale raczej nie kupie :(
Co w tym dziwnego że przed grą? Był pewnie szykowany na premierę albo tuż po, a że CDP opóźnił premierę to M$ musiał wydać teraz. Przecież nie wydadzą kolekcjonerskiej edycji konsoli 2-3 miesiące przed premierą nowego Xboxa.
kupowanie na koniec premiery starą generację całkowicie bez sensu / za to mogli by wydać w takim wydaniu nowego XBOXa !
Skoro CP2077 jest przygotowywany na nową generację, bo gdzieś już tak chyba mówili, to chcąc napędzić sprzedaż nowego sprzętu pewnie dogadają się w tej kwestii i wyjdzie coś podobnego.
Sam jestem ciekaw nowych konsol, nie mogę się zdecydować póki co którą bardziej jestem zainteresowany.
oczywiście że to potwierdzili tym bardziej bez sensu jest kupować coś co schodzi z rynku jak za moment dostaniemy nową generację i wersje CP2077 przygotowaną pod nią, w tym nawet na konsolach pewnie z elementami RT. Gdyby ta gra jeszcze wyszła tego 16 kwietnia, a tak to jest to jakieś nieporozumienie bo trzy miesiące potem dostaniesz nowy sprzęt z którym będziesz kolejne 5 lat a starego i tak nie będziesz już używał. Większość osób które ma PS4 wcześniej miało PS3 czy PS2 albo X360 samego X, włączacie te konsole kiedykolwiek. U mnie są bo są ale nie włączałem żadnej z pewnie z 5-10 lat.
Ludzie nadal kupują konsole bo na koniec robią promocje i XoXa można kupić za dobre pieniądze z grami (nowa) a jest to dobra konsola i wciąż będzie dobra na następną generację. Pierwszy wersja Xboxa była wg mnie porażką ale nad X się zastanawiałem, tylko odrzucała cena i wciąż 30fps + brak monitora lub ekranu 4K.
Co do pozostałych konsol to różnice będą znacznie kolosalne. Teraz nie kupiłbym PS4, ani Pro ani zwykłej. Na razie jest w co grać na PC, a jak się wezmę za tytuły konsolowe to na PS5 będę ogrywał gry z PS4.
A właśnie,że jest sens zakupu xboxa one jest duża bibliotek gier do ogrania,można używki kupować,wątpię żeby w tym roku ukazało sie cp2077 na nowego xboxa i ps5,muszą wypromować grę na obecną generację jeszcze-zresztą mówili w wywiadzie że na razie skupiają się na obecnej.