Xbox One w rękach użytkownika serwisu YouTube
Czy oni się nie nauczą, że ten gówniany glossy, piano plastik ładnie wygląda tylko w gablotce?
pierwsza generacja ps3, potem xbox slim (z wypustem corony zrezygnowali z glossy), potem slim ze wstawkami x1 i na koniec po równo ps4 i xbox one.
Sprzet za 2000zł, a po dniu cały w rysach, smugach i kurzu.
[2] - Pierwsze wersje PS3 były najładniejszymi konsolami w historii. A jeśli chodzi o ślady palców, smugi czy kurz, to jeśli nie mieszkało się w chlewie, konsola wyglądała przyzwoicie, raz na tydzień wystarczyło przetrzeć chusteczką podczas sprzątania i wyglądała jak nowa.
I po takim przetarciu jak wziąłeś swoją najładniejszą konsole w historii i spojrzałeś na nią pod światło zauważyłeś mnóstwo mikrorys.
Jeśli nie mieszkałeś w chlewie pełniącym rolę jakiegoś laboratorium, to nie miałeś okazji dostrzec tych mikrorys. PS3FAT4life, bro.
No jasne, wszyscy je dostrzegają tylko nie Azarath.
http://forums.n4g.com/m866704.aspx
Co te fanboje sony to ja nawet nie.
W czterech literach mam innych ludzi. Moja PS3 wyglądała porządnie nawet po dwóch latach użytkowania i nie wiem, dlaczego starasz się mi wmówić, że było inaczej. Oczywistym jest, że stanu rzeczy swoimi słowami nie zmienisz, bez względu na to, ile roześmianych mordek dodasz do swoich postów.
Dokładnie, ja tak samo nie miałem żadnej rysy.
Ba, nawet WiiU które jest diabelnie 'glossy' i łapie palce i kurz niesamowicie - nie ma żadnej najmniejszej ryski.
Może pumeksem czyściłeś ?
Jak Wam za szmatki do kurzu robią stare gacie to się nie dziwcie, że wszystko się rysuje :)
Modern, a nie Metro
Co do interfejsu wygląda tak jak się tego spodziewałem, czyli w porządku.
Zdecydowanie glossy fat PS3 jest najładniejszą konsolą. Nie pojmuję jakim cudem Sony mogło potem wydać takiego potworka jak Slim - wygląda jak tandetna, plastikowa konsolka z bazaru.
Nie rozumiem też narzekania na glossy. Stoi mi na biurku już ładne parę lat i nadal świetnie się prezentuje.
Chciałbym tego pada wypróbować, ale w oddzielnej sprzedaży nie wcześniej niż w 2014 roku podobno. W dodatku cena ma być prawie dwa razy wyższa niż kontrolera od X360.
Brzydko, windowato, dash z x360 wygląda lepiej. Tam na górze w MSsie powinni odwiedzić czasem internet i zobaczyć jaki lay tworzą amatorzy.