Xbox 360 Elite na taśmie produkcyjnej?
Czarne sa nawet całkiem całkiem. Choc wolałbym jednak srebrne/ciemno-niebieskie. ;-)
Czarne beda sie latwo brudzic, kurz bedzie osiadal i bedzie bardziej widoczny, no ale 120giga to juz cos :) (pewnie do wykorzystania bedzie ok 113, ale to i tak sporo)
Czyżby ten news powstał dzięki mojemu linkowi do zdjęć we wczesnuiejszym temacie o elite ?? :D A może się myle ?? ;>
A co w nim takeigo super poza wiekszym HDD gdzie ludzie polowy tego tera nie wykorzystuja :P zreszta tera to se mozna normalny PC-towy 2,5 cala dac :P
To chyba ty nie wiesz co mowisz... jak ludzie wypozyczaja film w HD przez internet czy seriale to im sie szybko zapelnia... O demkach nie wspomne
A ja z niecierpliwoscią czekam na t oczarne pudło z X-em w nazwie. odpowiadając na zarzut o brudzie na czarnym kolorze. Ludzie przecierz to wystarczy przetrzeć a po drugie konsola nie jest po to zeby ja oglądać tylko po to żeby(upraszczając) wysyłała nam dobry sygnał ze świetnej płytki na TV!! :) osobiście zależy mi na złączu HDMI gdyż mam TV z HDMI a HDD 120g i tak mozna bedzie dokupić osobno a jak znam rynek to pewnie w Media M. pojawi się prześciówka do HDMI dla posiadaczy Białasa.