relacja git , brakowało mi trochę heda siedzącego przed monitorem ale domyślam się że nie pozwalali kręcić rl gejmpleja . Świetna robota
Całość mocnoo mi przypomina Poznańskiego Pyrkona :D no może na Paxie jest tego trochę więcej xd ale u nas w polsce też takich atrakcji nie brakuje :3
Licze na materiał z Guild Wars 2 :D
O niieee!! Najpierw Wonziu a teraz Hed staje się cyborgiem ;( ten świat niedługo upadnie.
nie wiem obejrzalem wszystko i nic nie zobaczylem...
nie mam dalej pojecia po co hed tam lecial lepiej bylo wyskoczyn na ulice z kamerakiem i nagrac ludzi w gralini i ludzi przed kioskiem z kanapkami to samo ten sam efekt....
15:30 - sparafrazowana czołówka "Bajer w Bel-Air / The Fresh Prince of Bel-Air" ty łosiu.
@Hed mała prośba, następnym razem nagraj więcej lasek, bo nie mam już przy czym sie masturbować !!
Boziuuu... jaka ta tańcząca dziewczyna, jest sympatyczna z buźki... :*
Tak, musiałem to napisać xD
A mnie sie podobala ta laleczka z cosplayem Jinx z LOL-a... Boziu czemu taka nie mieszka gdzies w okolicy:-( To nie fer:-) chyba musze zamowic taki ciuszek mojej kobiecie aby sie przebrala:-) tylko jest jeden problem... Jinx jest strasznie szczupla a moja ma to i owo:D Hed swietny material.
Relacja spoko, ale puściłeś podkład jakbyś był z kamerą wśród zwierząt xD
Będzie materiał pokazujący najciekawsze wystawy? Osobiście jestem ciekaw tej prezentującej dodatek do Guild Wars 2.
Hed w formie.... ale nie na tyle zeby pokonac poprzeczke. Usmialem sie :)
@Hed dobra dzięki, trzymam za słowo.
hedasw ---> bardzo ładnie to przedstawiłeś
Z tą restauracją to się wygadałeś. GOL widocznie ostro oszczędza na delegacjach :) Kanapki z plecaka i woda kranówka ;) No ale przynajmniej w kolejce nie trzeba stać i można więcej zobaczyć (pracować).
Super relacja :)
Super, że poza normalnymi materiałami zawsze nagrywacie też spacer po halach :)
Hed dobra robota! PS Dziwi mnie brak aktywności TVGRY w Krakowie, Hed zabrał wszystkie kamery??
Dlaczego wszyscy tam tak dziwnie wyglądają?
Muza głośniejsza niż głos HEDa, swoją drogą muza beznadziejna, dopiero od 11 minuty leci taka pasująca muzyka. Słabe te targi, na E3,GamesCom i innych targach spotyka się normalnych ludzi itp: a tu same takie dziwaki :D. Typowe "NERDY" hehhehe
Fajne, taki mniejszy Pyrkon :)
Hed jesteś mistrzem wszystkie filmy są genialnej jakości i słucha się też przyjemnie i te
''dowciapne żarty'' u ha ha
ps Boston super miasto