Wygraj wersję promocyjną Prince of Persia na Xbox360
Przydałby sie taki prezencik:) Może jak raz sie uda :D
Coś sporo ostatnio tych xboxów do wygrania :)
edit:
Źle przeczytałem :)
Ich państwo zostało podbite przez Aleksandra Wielkiego (336 p.n.e. – 323 p.n.e.), zaś po jego śmierci tereny irańskie dostały się pod władzę greckich Seleucydów.-wikipedia...albo sie deczko pomyliliscie albo na wikipedii maja bledne informacje
Może wreszcie uda sie coś wygrać .
@bartek9595 - ty się nie wzoruj tak na tej wikipedi, bo kiedyś się wyłożysz na czymś bardziej poważnym, jak tak dalej będziesz jej bezgranicznie ufał. Sprawdź może w encyklopedii...
Fajnie, że nie wersja PC... Właściwie miałem zamiar kupować tą na X'a, może się poszczęści. :D
bartek9595 --> to są dobre informacje i nigdzie nie ma błędu... a tak poza tym nie wypisuj odpowiedzi, bo psujesz zabawe!
Przydalby mi sie taki prezent na swieta :) Bo kase wydalem na nowy wzmacniacz gitarowy hehe ;P
sorry napisalem wy sie pomyliliscie ALBO na wikipedii maja zle informacje,nie bylem pewny sorry jeszcze raz
he he siadła by jaka girka pod chinke...
Nie ma żadnego błędu:P Aleksander Macedoński, to Aleksander Wielki, tylko różnie się na niego mówi:) Wysłałam odpowiedzi, może w końcu mi się poszczęści, bo do tej pory to jeszcze nic nie wygrałam:P
Konkurs mis ie podoba :P taka gre pod chinke dostac to bym gral całego sylwestra i wogule xD
heh.... dzieci dzieci ...
konkurs kończy się 31 grudnia
1 lub 2 stycznia pewnie ogłoszą wyniki
na luty oczekujcie gierki
na luty oczekujcie gierki
nie obrażaj GOL'a. Z własnego doświadczenia stwierdzam że wysyłają ekspresowo :-)
slasher - oczywiście przesadziłem :P bo miesiąc to nawet mój xbox nie szedł ... ale na pewno nie dostaną "pod choinkę" tak jak to zapowiadają kilka postów wyżej
kiedy będą wyniki konkursu
31 grudnia 2008 ?
Kurcze chciałbym tą grę, jestem jej wielkim fanem ale znając moje szczęście to i tak jej nie wygram:)
Kolejny konkurs i kolejna nadzieja na wygraną. Mam nadzieję, że w tym przypadku uzasadniona :)
co za noob napisal odpowiedzi na to pytanie naprawde mi go zal
Bardzo bym chciał......
Biorę udział w prawie każdym konkursie i jeszcze nic na GOLu nie wygrałem. Oby to się zmieniło, bo chętnie bym zagrał w nowe Prince of Persia.
Akurat kuzyn dostał konsolę, gdybym wygrał, moglibyśmy pograć u niego. :)
Wysłane. Po ile by sie dało sprzedać nowe tu na forum??
Bo jak już mi przyjdzie to będe musiał sprzedać bo nie mam xklocka.
magik603 --> A dlaczego od razu zakładasz, że wygrasz ?;)
Wysłane, chociaż nie wierzę żebym wygrał - nie mam szczęścia w konkursach.
bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bym chciał :]]
Odrobina szczęścia i popykam w prince'a zaraz po nowym roku, a jak będę miał więcej szczęścia to wygram i nie wydam przy tym kasy.
Znając prawa Murphy'ego nie uda mi się ale jest jeszcze nadzieja...
Nie chcę, ale muszę wam odebrać nadzieję. Tę grę wygram JA. AHHahahahah :D
umrzyj
Jestem fanem Prince'a tę część na pewno sobie kupię, ale kiedy... <myśli> Byłoby świetnie ją wygrać...
Jak wygram Xboxa to miło by było też Prince of Persia wygrać.
Życzę wszystkim powodzenia, komuś napewno uda się wygrać tą wspaniała grę akcji, fajnie było by mieć taką gre w swojej kolekcji pozdro!:)for all
Kolejna fajna nagroda do łyknięcia.
Odpowiedzi wysłane, pozostaje czekać na rozstrzygnięcie konkursu ;)
hehe, jakby sie udało wygrać X360 z konkursu to PoP byłby miłym dodatkiem, chociaż mam wersje n PC :)
Książe Persji byłby miłym prezentem na nowy rok ; )
z pewnością mi się przyda, o ile wygram ten drugi konkurs z konsolą (marzenie :)
a ja tez tu jestem :d ale nie mam ixa nawet :D hehejestem fanem PoP dlatego chce ja miec XD i pozdro dla was xD czekamy na wyniki z innego konka;p
Do tego Xboxa którego wygram(mam nadzieję xD) przydałaby się jeszcze ta gierka.
Prince of Persia mniam, musze ją mieć heh;>
Dostaje sie jakies potwierdzenie po wypelnieniu tego? :P
"QUERTULUS OF NAWAS REPRIIKULEUS ZE SWEI JUKEI UND FEGU"
A ja mam Xboxa 360 i chetnie bym popykał w Princ-a :) Licze na wygraną :)
No to teraz czekamy do nowego roku na wyniki :) A z chęcią pograłbym sobie w Prince of Persia :D
I tak nie wygram ale,dobra zawsze można spróbować.
hehe mi by się przydało dopiero co kupiłem x-klocka i nie mam gierek :D
Cóż powiedzieć, ale już mi nie zależy, oddaje wam tę grę. Okazało się, że mój staruszek (PC) udźwignął Księcia na minimalnych i se popykałem, dzięki temu odwidziało mi się kupienie gry i CAŁE SZCZĘŚCIE!!! Gra bardzo fajna ale 200 zł żeby se pograć kilka godzin (grałem 5 dni włączając w to zebranie wszystkich 'światełek'), to lekkie przegięcie
Wysłałem, chociaż wiem, ze raczej nie wygram ;P Ale co tam, zawsze można spróbować ;P Z resztą i tak nie mam xboxa... no cóż, jak by było to bym sprzedał ;P
akurat dzis przyslali mi konsole XBOX 360 Premium przydała by sie jeszcze gra :P
promocyjna xD pierwsze tloczenia :d mam nadzieje ze lepsze jutro nie bylo wczoraj :P
Ja bardzo chcial bym wygrac ale jakos nie mam szczescia do konkursow :(
niestety nie udało sie;/ ale bede jeszcze próbował;/
no, to chwalić się kto wygrał ;p ja chyba na żadnym konkursie nie widziałem, żeby ktoś się pochwalił, no dalej! Chwalcie się ! ;p
kurde znowu nic...
I znów nic ;(
kurde, znowu nic :-(
Wiecie może o co chodzi nie otrzymałem maila że wygrałem a tak pisze że wygrałem więc nie wiem o co biega!!!!!!??????
Może ktoś ma takie same imię i nazwisko, albo dopiero później przyjdzie mail.