World of Tanks [X360] - E3: Gramy w World of Tanks na Xboksa 360
masakiera jakaś z oglądaniem nie dość że buforuje się filmik mase czasu to jeszcze jakieś niekompletne materiały wrzucane są wtf?
odkąd nie ma krzyśka, tvgry się posypało. szkoda, bo lubiłem was oglądać.
Zróbcie coś z tymi waszymi problemami informatycznymi bo to się zaczyna denerwujące robić. Żadnego filmu od wczoraj nie można było zobaczyć swobodnie.
Bardzo dlugie materialy... 51 secund ktore ogladalem 5 min... WTF ? LUDZIE ZA TO PLACA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TVgry schodzi na psy.
czlowieku zrozum ze to jest "na goraco" wysylane pewnie zreszta nawet z LA nie dziwne ze mga miec problemy ! przestan narzekac ! zrob sam lepiej jak jestes tai madry
cześć ja jestem tu nowa ale wiem trochę o tej grze pomożecie się zapoznać ze stronką ??
rottensun@ jesteś zarejestrowany od 2011 nie wiem od kiedy oglądasz materiały z tvgry na temat targów i gramy z tamtejszych klimatów no ja jestem od początku istnienia tvgry i śledzę co rok ich materiały z owej imprezy i wiesz co nie zdarzyło się aby mieli takie problemy jak teraz
Fajny wybrakowany komentarz. Ale jestem jak najbardziej za - przecież i tak każdy już zna WOT'a to czym może on się różnic na xbox'ie ;p.
No cóż, coś wam nie wyszło, ale akurat jest to WoT, który mnie nie interesuje, więc nic straconego :D
Rozumiem że się filmik zepsuł .. ale jednak chciałbym obejrzeć jak wygląda to w pełnej okrasie .