The Sims
Mam kody do the sims bardzo dużo jeżeli hceće kody to psześlijće mi e-mail oto muj [email protected]
Soul szefuje
Druss kasuje
Anni rozdaje cracki
Jaro daje kody do The Sims
I to wszystko za darmo.
GOL rzadzi :)
Szczerze gratuluję posiadania tak cennych danych. Aż dziw bierze, że rozdajesz za darmoche...
mam 2 kody do 3 kody do simsów miłem więcej ale zapomniałem
ta jasne
Ktomi napisze kody bo nie mam
Uwaga wszyscy, którzy chcą kody do Simsów. Posiadam bardzo fajny kod, którego nie ma w wszystkich serwisach o grach. Zainteresowanych prosze przez GG
jak macie jakies inne kody to mi je przeslijcie
jestem kasia i mam gre the sims 2 prosze o nowe kody
Tydzien temu znalazłam nowe kody ale chce więcej pomurzcie mi
Hej! Mam kilka kodów do the sims ale chcę jeszcze. Proszę kody przesyłać na mój numer gg.
HEj jak ktoś ma to niech mi przesle kody do simow na gg to ja tez mu podam.mojegg :8889825
Kto zna kody do Sims 1 na PS2??????????????????????????????????????????
moze mi ktos powiedziec dlaczego jesli zainstaluje sie dodatek światowe zycie do the sims to nie dziala kod "klapaucius"?
move_objects on - pozwala poruszać wszystkim, także simami i skrzynką pocztową, w tym pozwala także pozbyć się sima lub skrzynki na zawsze, co zwalnia z płacenia rachunków
Minusem tego rozwiązania jest niemożność przywitania wszelkich gości, nie wiadomo czemu.
14 lat!
To jest dopiero necro...
trzeba uważać: jeśli się przestawi albo skasuje skrzynkę na listy, to po zburzeniu domu nie da się jej odzyskać bez reinstalacji gry.