The Elder Scrolls V: Skyrim [360] - Gramy w Skyrim - misja fabularna
skyrim'a nie kupie, nie przepadam za RPGami ale miło się ogląda, gramy jak zwykle spoko :)
Kiedy recenzja?
@Del
A może w następnym Gramy pokażesz jak wygląda gra innymi typami postaci? Magiem, skrytobójcą, itp...
Del -> No nie, nie znać imienia daedrycznego księcia Molag Bala?! Swoją drogą to te Steel Plate Helmety walają się wszędzie... Misję też wybrałeś od czapy trochę. To znaczy z jednej strony praktycznie bez akcji, z drugiej - totalny spoiler :(.
Skyrim wg Roja wymiata ale i to sie super oglada a sama gra to cudooo 10/10 Gra roku wg mnie
Nie praepadam za RPGami również ale skyrima kupię z chęcią (jako prezent ala mnie na Mikołajki
Witam gra super, ale tego PLAYERA moglibyscie zmieniec same problemy z wlaczeniem
W tej grze wszystko jest fajne. Już się nie mogę doczekać długich zimowych wieczorów spędzonych z tym tytułem :))
Spoko gramy, klimat naprawdę super. Mam problem z uznaniem tej produkcji za grę roku, a mianowicie po prostu nie lubię gier rpg. ME2 czy Wiedźmin 2 jak najbardziej, ale tytuły pokroju Skyrim mi po prostu nie leżą. Doceniam pracę twórców, wygląda to wszystko fenomenalnie, jednak nawet to nie skłania mnie do zagrania. Szkoda, bo być może jeden z lepszych tytułów właśnie przechodzi mi koło nosa...
Pokażcie POLSKĄ WERSJE JĘZYKOWĄ.
Szczerze powiedziawszy to mi się o wiele bardziej podoba nasz rodzimy Wiedźmin 2. Seria Elder Scrolls stawia na taki ogrom swobody i świata, że nie jest ona przez to dopieszczona. Mamy wszystkiego dużo, ale ja preferuję jakość, nie ilość. Skyrim wcale rewolucją nie jest, to nadal ten sam TES od lat tyle że w pewnych kwestiach poprawiony, a w innych zepsuty. Interfejs w ogóle mi nie leży. Dobra gra, ale po roku gdy emocje z nią związane opadną to znów zacznie się narzekanie na wady serii, które nadal istnieją.
Dla fana serii, wypad, dla reszty graczy świetna gra, ale do pewnego momentu.
gra w wersji angielskiej- 30% mniej zabawy z gry nawet jak zna go bardzo dobrze
wydaję mi się, że te smoki są trochę za łatwe do pokonania :/ wyczekać aż usiądzie i napierdzielać...i tak w kółko :/
Od Gothiców żadna gra tak mnie nie wciągnęła, 24h gry a wątek ledwie ruszony, dla mnie gra roku!
Cenega robi Wielki powrót do złotej ery polonizacji gier RPG a wy pokazujecie grę w jakimś obcym języku...
Gram przez 5 dni i nabiłem ponad 50 godzin dużo skila i leva ale przejście gry może będzie połowa z przygodami pobocznymi :) Najbardziej dochodowa jest gildia złodziei polecam zresztą całą ta gra jest UAaaa Epicka klimat że hej.... Na PC wygląda lepiej :P zróbcie porównanie wersji angielskiej i polskiej bo polska wg mnie też jest bardzo dobra :)
Del bardzo bym poprosił o jakiś materiał, który nakreśli bardziej inne klasy np: Magów w grze. Czy także są miejskie gildie w których trzeba wykonywać zadania by się dostać do głównej? Czy przynależność do jakiej kolwiek organizacji np: Morderców ma wpływ moralny na wieśniaków w jakiejś wiosce? Reszte 21 pytań możesz znaleźć w komentarzach pierwszego materiału gdzie prosiłeś o jakieś podpowiedzi :) Na część odpowiedziałeś, ale część nadal czeka :P
zajebista gra w którą napewno musze zagrać oczywiście grafa niejest najlepsza bo w rpg preferuje styl dark souls ale sprawdze czy napewno będzie to gra roku czy nie .
Skyrim jest rewelacją lepszy niż Wiedźmin2.
Do redakcji:
Czy Wy wogóle reagujecie na prośby użytkowników, raczej nie ale też to powiem, zmieńcie odtwarzacz bo jest fatalny nie da się z niego bardzo często odtwarzać filmów, jest dobrze jak raz na tydzień załaduje mi się jakiś film, to jest karygodne tym bardziej kiedy wymuszacie od użytkowników płacenia abonamentu np: za wyłączanie reklam, z chęcią bym sobie wykupił taki abonament ze względu właśnie na wyłączenie reklam bo ich nie cierpię, ale po co - kiedy wasz odtwarzacz zawodzi prawie za każdym razem.
Gra super polecam wszystkim. Jak dla mnie gra roku i dałbym jej 100/10
oj Del zająłbyś się smithingiem i enchantingiem, a nie w jakichś szmatkach latasz:)
Krzysiek obiecał saints row, a .. poleciał do Londynu !
Co sądzę o tej grze, doskonale wiecie. Polecam jednak zabawę modami ze skyrimnexus. Szczególnie te poprawiające ostrość i kolorystykę grafiki (świat, woda, drzewa, efekty świetlne).
Pozdrawiam. Was i Della.
Zapraszam do grupy The Elder Scrolls V: Skyrim (Poland/Polska) na platformie Steam gdzie sobie pomagamy i doradzamy :P jak ktos ma praoblem
@YakuzaPiotr 50 godzin przez 5 dni człowieku to ty nie masz pracy albo szkoły czy jesteś nolifem że grasz całą noc ?. @Hubert-91 Smoki są tak "łatwe" do pokonana bo trzeba czekać jak wylądują ponieważ ta gra to nie MW czyli nie jest cała oskryptowana (co jest atutem tej gry) więc smok nie będzie zachowywać się jakość odkrywczo. @Barney33 redakcja nie będzie sobie ot tak spełniać wszystkich waszych życzeń oni ni będą robi 100 materiałów do jednej gry a pokazują o co prosicie i odpowiadają na pytania w FAQ choć zgodzę tę PLAYER jest gówniany.
Gra wygląda fajnie, ale nie wybitnie. Do mnie nie trafia, więc dziwie się skąd te wysokie oceny...
Grałem i wciągający shit ! Nie powiem że przelazłem gre - przelazłem 30 godzin pobocznych i fabularny dociągnąłem z czego się ciesze bardzo bo gdyby nie dopięcie głównego wątku dalej bym był w nałogu ;) by ją odhaczyć na maksa da się i owszem bo gra przyjemnie łechta pobocznymi aż wytrysk po ścianach - POLECAM
Mam takie małe pytanie - ile godzin potrzeba na zakończenie głównego wątku fabularnego?
@Loki136 A co cie to interesuje weź mi odpowiedz, jego sprawa, jego życie nie masz prawa mu mówić a nawet pouczać jak ma żyć i co ma robić Zajmij się swoimi sprawami;x
Dragon War! xD