Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Straszdziernik 04 Ukryty Wymiar

05.10.2015 22:43
1
Dr_Wycior
9
Pretorianin
07.10.2015 15:30
sekret_mnicha
2
odpowiedz
sekret_mnicha
263
fsm

GRYOnline.plTeam

1. Popraw literówki na obrazku i w którymś miejscu w tekście - EvenT Horizon.

2. Ja odbieram ten film znacznie pozytywniej. nawet względnie niedawno go sobie powtórzyłem. Klimat jest mistrzowski, tematyka bardzo mi pasuje, a zakończenie jest adekwatne (choć chętnie poznałbym pozostałe dwa). Inna sprawa, że po raz pierwszy widziałem ten film na premierze kinowej w 1997 roku. Miałem 13 lat i pod koniec patrzyłem na wszystko przez palce, bo strrrrach :)

07.10.2015 15:31
👍
3
odpowiedz
zanonimizowany561661
45
Senator

Podobał mi się ten film

07.10.2015 15:40
4
odpowiedz
zanonimizowany453591
62
Senator

Mimo paru podejść nigdy nie udało mi się do tego filmu przekonać i dość powszechne zachwyty są dla mnie niezrozumiałe. Wszystko jest ok do momentu kiedy zaczyna wychodzić na jaw o co tak naprawdę chodzi - no po prostu nie kupuję tego rozwiązania i drugą połowę zawsze już oglądałem na siłę.

Choć jak na tego "wannabe Michaela Baya" zwącego się Paul W.S. Anderson to i tak jest całkiem nieźle i mało żenująco.

09.10.2015 00:27
Danteveli_
5
odpowiedz
Danteveli_
25
Chorąży

@sekret_mnicha Dzięki za zwrócenie uwagi. Pisanie po nocy daje takie smutne efekty. Moje na pozór bardzo negatywne podejście do filmu może być efektem tego, że miałem nadzieję na coś lepszego plus czytałem kiedyś coś o tym jak niby ten film wyglądał w oryginalnej wersji i wydawało mi się to czymś ciekawszym niż finalny produkt.
Trochę szkoda bo film, który widziałem w swojej głowie gdy o nim czytałem wyrobił mi strasznie wysokie oczekiwania.

Miałem podobnie jak @meelosh i pierwsza połowa podobała mi się zdecydowanie bardziej.

09.10.2015 13:12
6
odpowiedz
Qann
3
Junior

Całkiem fajny horrorek. Ma kilka spoko scen.

gameplay.pl Straszdziernik 04 Ukryty Wymiar