Smartfon „średniak” ze znakomitym aparatem, ekranem AMOLED 90 Hz i ładowaniem 60 W
mialem 8 pro i mialem 9 pro i jedyne moje telefony, gdzie pekl mi ekran, jak spadl z nieduzej wysokosci a telefon byl w gumie ochronnej...
aparat naprawde swietny, laduje sie bardzo szybko i dzialanie swietne, jednak wymiana ekranu to to 1/3 a nawet 1/2 ceny calego fonu, jesli chce sie oryginal.
jak ktos ma spokojne zycie i nie chce wydawac pierdylionow, to polecam jak najbardziej.
W takiej cenie to się dostaje S20 w BDB stanie i GW i takie coś się bierze, a nie średniaka który jest jedną z POD marek Xiaomi.
Tak, tylko że złącze słuchawkowe trzeba sobie samemu wiertarką dowiercić, bo producent poskąpił.
Nie ma to nic wspólnego z xiaomi - realme należy do BBK Electronics
Pewnie mylisz z redmi
Akurat szukam nowego telefonu, zastanawiam się nad tym właśnie albo Xiaomi Redmi Note 12 Pro+, który wyszedł jakoś dwa tygodnie temu. Ktoś doradzi?
W tej cenie to on jest raczej mało opłacalny, dużo bardziej opłacalny jest teraz na promce, realme GT Neo 3T 8/128GB 120 Hz amoled, 80w ładowanie, snap 870. Za 1649zł.
Zawsze celuję w smarty do maks 1200 zł. I głównie szukam z czegoś z dobrym aparatem. Nie żebym go jakoś super często używał. Reszta to ma dzwonić i wysyłać sms ;D I działać w miarę szybko w paru aplikacjach, głownie dotyczących wypraw górski(pogoda, GPS, szlaki i inne takie ) Te 1500 po za Allegro ,to jednak troche za dużo dla mnie.
Witajcie.
Na temat natrafiłem przez przypadek, poprzez powiadomienia google.
Mam do sprzedania telefon Realme 9 pro 5G 8+128 GB.
Telefon kupiony w x-komie dnia 25 . 11. 2022.
Telefon miał być prezentem gwiazdkowym, ale okazał się nieudanym pomysłem. W związku z tym leży u mnie w szafie i nawet nie został ani razu włączony.
Jeśli jest chętny na ten fon, to cena za niego to 1000 zł.